Forside | Klubben | The Inngolf Tour | Leaderboard  

Nyheder 2015

Robin mig her - og Robin mig der... »
10/10-15. Årets afslutning startede med morgenbrød og kaffe i foyeren i golfklubben. Stemningen var høj og alle optimistiske med hensyn til dagens match, som gik over alle 27 huller. Vi startede med Ådalen/Skoven om formiddagen og sluttede med de ni huller på Sletten om eftermiddagen.

Som nævnt startede vi ud på Ådalen, og da Robin startede med par på de svære første hul og en heldig birdie (og nærmest hullet) på hul 2, var stilen ligesom lagt! Vi andre i førerbolden havde kun sekundære placeringer at spille om. Men Jesper spillede på dagen pisse godt - efter 18 huller (og lige så mange vandladninger) havde han 39 point mod Robins "kun" 38 point. Måske Jesper kunne tage en sidste skalp i finalen?
Om eftermiddagen spillede de to igen tæt, men Jesper fik ikke pisset territoriet af på sidste hul, og med et 3-put gav han sejren til Robin.

Både Robin og Jesper sluttede i samlet 56 point for de 27 huller, men Robin fik sejren takket være hans ekstremt lave handicap, som på dagen fike endnu et dyk nedaf. Også Jesper fik nyt handicap efter en første runde i 39 point.
På de næste pladser kom Steen med 50 point og Jan med 49 point. Sidstnævntes præstation skal ses i lyste af, at Jan spillede de første 18 huller "baglæns", for han kiggede konstant misundeligt tilbage på førerbolden. Et sted han kunne have været, hvis ikke det var fordi han absolut skulle smugtræne til Tyrkietturen...

Også Martin og Bo fik denne dag reduceret deres handicap, da de under store protester skrabede masser af point til sig i eftermiddagens runde. Med deres tårnhøje handicap kan de jo få deres handicap reguleret ved bare 9 hullers spil - og det fik de...

SUPERrunden viste sig at være rent kaos - kun 8 ud af 14 tilmeldte spillere havde betalt entry fee, så Morten, Martin og Jesper må indtil videre vente på deres præmier... Der vil blive sendt rykkere ud til dem som ikke har betalt.

Carsten Lund, havde på grund af sygdom medlt fra til formiddagens 18 huller, men var klar til Sletten - og han var skarp. Hele to gange ud af tre mulige kom han tættest flaget og hentede dermed 1.2 mill. til sin slunkne pengeliste.
I kampen om længste drive blev Robin den store vinder, da han med en 3-wood valgte at lægge bolden i fairway - godt 3 meter foran Børge, men kun 16 mm. foran Jakob!

Efter runde på Sletten, var der for mange kun tid til en kvart øl i klubhuset inden man skulle hjem og gøre konen klar til at hun køre os til klublokalerne på havnefronten. Andre havde sagt fra til aftenens arrangement - og i skyndingen nåede de ikke engang forbi klubhuset for at aflevere scorekort. Men tak til Claus for de flotte billeder af scorekortene du sendte - efter præmieoverrækkelsen.

Som det fremgår af diverse ranglister blev Robin den store vinder på finaledagen - og han får nu tjensen med at få pokalerne up-to-date med navne og få dem pudset til næste år, hvor vi alle er klar til igen at give ham modstand.

Årets InnGolfer blev Jesper, som i tæt kamp med Morten havde deltaget flest gange i år, men desuden udmærket sig ved flere gange at være storleverandør af fotos til dette medie. Havde matchledelsen tænkt sig lidt mere om, så burde John måske havemodtaget titlen, da han helt uegennyttigt igen lagde lokaler til afslutningsmiddagen - i år oven i købet uden selv at deltage i matchen. Men stor tak og hædrende omtale til John for det flotte initiativ.

Fra matchledelsen skal der her lyde en stor tak til alle der har været med - jeg tror vi i år har haft ny tilslutningsrekord med i snit 16 deltagere pr. spilledag - og det på trods af at vejret i år har været en del dårligere end tidligere år. I gennemsnit har hvert medlem spillet 22 inngolf-runder i 2015. Det er jo mere end hvad mange klubmedlemmer når på et helt år. Desuden er det glædeligt, at ingen medlemmer i år har været de obligatoriske 8 spillede runder, så vi skal ikke skride til eksklusion!

Billedet herunder: Gemt bag pokalerne finder vi årets store vinder - Robin Thybo - med en godt skuffet Børge Heiberg ved sin side.
Resultater og slutstilling for sæson 2015 »

Billeder fra InnGolf Final 2015 »


I Skovens dybe stille Bo »
8/10-15. Sæson 2015 har nok været den vådeste så længe jeg kan huske og det vil sige omkring 3 år! Årets sidste torsdagsturnering blev en kold, klam og kedelig affære. Kun Bo lyste op i den mørke skov.

På trods af at matchledelsen havde dikteret 11 huller spillet, så må vi sande, at med en flok halvblinde skovnisser i sidste bold, kan det kun blive til 9 huller spillet.

Som nævnt, så strålede Bo med en score på 18 point. På andenpladsen kom Morten med 17 point. Samme score havde Claus også, men på grund af ... bla. bla. ...

I kampen om tættest flaget blev der ingen kamp, for i første bold sendte Jakob bolden ind til kun 0,86 meter - årets næstbedste slag efter Jespers 0,72 m.
Aftenen blev sluttet af med en omgang øl i klubhuset - sponseret af Steen i anledning af hans 60 års fødselsdag i august! Tak for det Steen. Næste gang der er øl til alle bliver når Karin fylder 54 i maj 2016!

Årets sidste turnering er The InnGolf Final på lørdag, hvor vi spiller alle 27 huller - selvfølgelig med nærmest flaget på alle otte par-3 huller, og længste drive. Desuden er der SUPERrunde og stillingen i diverse rankings skal afgøres. Det bliver stort - og vi spiller i blåt!
Resultater og stilling efter 33. runde »

Morten spillede solen sort »
1/10-15. For første gang i lang tid havde vi endelig godt vejt til at spille i - og modsat tidligere uger, hvor flere meldte fra, oplevede vi denne dag at der kom 2 sidste minuts tilmeldinger! I alt var vi 16 deltagere og da aktiviteten i golfklubben generelt er faldende, så kunne vi gå ud i fire 4-bolde lige efter hinanden.

Dagens negative oplevelse var ikke vejret, men derimod elendige greens, som for Ådalens vedkommende så meget nypriklede ud. Putningen blev herefter lidt af et lotteri, men forholdene var ens for alle!

Vi nåede på trods at det sene tidspunkt på året alligevel 14 huller, og Morten troede han havde spillet 18. I hvert fald havde han scoret hvad der hører en normal runde til - nemlig 33 point! På andenpladsen kom Karsten Valeur, der takkede af for i år med en andenplads. Ærgerligt han ikke kan være med i næste uges afgørende matcher! 50+ spilleren Jesper måtte erkende alderens pres og nøjes med en tredjeplads!

Dette var årets sidste runde med spisning og nærmest hullet på alle par-3 huller. Tættest på kom Jan Hegner med 1,45 meter, hvilket bragte ham op på andenpladsen i den kategori! Valeur to sig sædvanen tro af de to øvrige huller og scorede dermed nok dollars til at rykke forbi Jakob på moneylisten - det havde han dog nok gjort alligevel.

Næste torsdag er sidste warm-up inden finalen på lørdag. Der er i skrivende stund tilmeldt 18 spillere til finalen - vi glæder os til festen!!
Billedet herunder: Årets sidste nadver for nogle af medlemmerne - John kom i bussiness dress og måtte derfor indkassere en bøde for uregelmenteret påklædning, men den blev dog annuleret ved at han viste god team spirit og mødte op til spisningen... ©JAK foto.
Resultater og stilling efter 32. runde »


Jesper vinder "i sidste øjeblik" »
24/9-15. Torsdag den 24. september var sidste chance for at både Jesper og Jakob kunne hente en sejr som henholdsvis 40-årig og 50-årig! Næste torsdag er så vores første chance for at hente en sejr som henholdsvis 50 og 60 årig!

Denne regnvåde aften blev det Jesper der tog stikket hjem - på grund af vejret var runden afkortet til kun 9 huller og dermed kunne han nøjes med sølle 15 point. Samme pointantal havde Claus, som på grund af sit tårnhøje handicap måtte se sig slået på sidste green. Claus har med sine 55 år stadig en spinkel chance for at få en sejr inden han han fylder 60!

Robin var uhøflig nok til at snuppe tredjepladsen foran Jakob, der nu er gået ind i sit livs efterår! Begge sluttede med 14 point - det gjorde Carsten Dahl forresten også!
Kigger man på resultaterne, så havde de fleste problemer med putningen, men det er nu heller ikke let med priklede greens og vand overalt.

Kun ti deltagere trodsede elementernes rasen denne aften - og med præmier til de otte, var der nitte til Martin og Valeur. Karsten fik dog lidt til kontoen ved igen at komme nærmest hullet - denne gang med 7,25 meter, men trods alt på green!

Inden runden havde de to fødselarer annonceret gratis øl i restauranten efter runden. Vi noterede at bl.a. Robin gik to gange! Men efter det store mandefald så vi gennem fingre med dette. Lidt mere uventet var det at Jan Hegner kom direkte fra flyveren og deltog i festlighederne - og det uden at være reglementeret påklædt - også han gik 2 gange!
Næste torsdag spilles InnGolf Captains Cup - som det ser ud nu, så skulle vejret blive betydelig bedre! Der er SUPERrunde, spisning, præmieoverrækkelse og vi spiller i grønne poloer!!
Billedet herunder: Hoffotografen udlånte i dagens anledning sin mobil, så den dygtige vinder kunne foreviges på denne store dag. Redaktøren ønsker tillykke... ©JVN foto.
Resultater og stilling efter 31. runde »


Steen indleder sin "Fall season" med en sejr »
17/9-15. Steen har netop rundet et skarpt hjørne i august og er nu efter nogen tid fravær klar til at deltage i InnGolfs Fall Series i sit eget aldersmæssige efterår. Alderens trykken synes dog ikke at påvirke Steen synderligt, da han på bare 13 huller scorede hele 30 point - en score vi andre ville misunde ham - selv for 18 huller!

På andenpladsen kom Jesper med flotte 27 point. Jesper har været noget svingende (på den forkerte måde) på det sidste, men måske aftenes 13 heldige huller var vendepunktet for Jesper - også han er jo på vej mod et skarpt hjørne i næste uge. Børge hentede i kraft af sit trods alt hæderlige handicap, en 3. plads - og han forsøger nu ihærdigt at spille sig ind i førerbolden ved årsafslutningen i oktober!

Karsten Valeur er ofte på listen når det gælder nærmest hullet og denne aften var ingen undtagelse - nærmest et skud i mørket, som endte blot 5,69 m fra flaget på Skovens hul 5.

InnGolfs nye actionfotograf - Jesper Vohs var denne aften i selskab med Harlekin (alias Bo), som på billedet herunder demonstrerer sin slagteknik. I baggrunden skimtes dagens vinder Steen og Morten.
Næste torsdag spilles Tour Championship (med eller uden Cola) - stort på PGA touren og stort på InnGolf Tour! Vi spiller i blå poloer!!
Resultater og stilling efter 30. runde »


Børge udråbte sig selv som vinder »
10/9-15. Hele 18 spillere havde funde vej til de sidste 18 hele huller på Breinholtgård i år. Resten af sæsonen spilles der skumringsgolf, hvor vi må se hvor mange huller vi når fra gang til gang.

Da turneringslederen havde glemt sine brille - sprang Børge straks til som den der råbte scores op - og ganske uden for etiketten var han fræk nok til selv at tage sig af sejren med 38 point. Det var Børges fjerde sejr i år og dermed nåede han op på siden af Robin og John i antal sejre - begge sidstnævnte kan dog takke Martin for at han har hjulpet dem til holdsejre på vore to udenbysture.

Jan Hegner var efter to sejre tydelig skuffet over ikke at kunne blande sig i topstriden, men en nærmest flaget på Skovens hul 5, muntrede ham dog lidt op.

På billedet herunder er et af mange billeder leveret af InnGolfs nye actionfotograf - Jesper Vohs. Se hele Jespers serie, "Skumringsgolf med Malmskov & Valeur" hér ».
Næste torsdag spilles BMW Championship, hvor vi nok ikke når alle 18 huller! - og vi spiller i røde poloer!!
Resultater og stilling efter 29. runde »


Mortens aften »
3/9-15. Tyske Bank Championship havde dels på grund af vejrudsigten, og dels på grund af arbejde/sygdom stort mandefald - vi gik fra 20 til 12 deltagere i de sidste timer ind start!
Trods truende skyer, så blev det til en lidt blæsende, men solfyldt runde.

Generelt var det gode vejr medvirkende til at hele 4 spillere fik et nyt og bedre handicap - vi andre måtte nøjes med et nyt og dårligere handicap.

Det blev i høj grad Mortens aften - han scorede hele 42 point! Med en sådan score er heldet ofte i spil - og for Morten var dette ingen undtagelse. På Ådalens hul 3 spillede Morten lidt for hårdt ind, men heldigvis ramte den Claus' bold og røg i hul for en birdie! Morten var i sidste bold - og i klubhuset sad både Jesper og Bo, som begge for første gang i år havde brudt deres personlige par, og troede de skulle øverst på sejrsskamlen! For Jesper rakte de 38 point dog til en fornem andenplads, medens Bo på grund af sit handicap (i golf) blev henvist til 4.-pladsen, da også Karsten scorede 37 point.

I dagens anledning var der spisning, superrunde og nærmest flaget på alle huller. Denne gang var der dog mere tale om blot at være på green for at hente lidt håndører til moneylisten. På to af de 6 huller var der slet ingen på! Nærmest kom Robin med 6,49 meter, medens Karsten scorede årets i særklasse "længst fra, men stadig på green"-konkurrence med 22,79 på Sletten hul 4!
I SUPERrunden fører Morten nu med 63 point på huller, 10 point foran Martin og Karsten, der dog er noteret for henholdsvis 6 og 3 huller færre.

Det var i sandhed Mortens Aften! - aftenens menu var stegt and med ris, salat og grøntsager. Nok årets bedste menu - alle var tilfredse med maden og der var rigeligt af alt. Synd af Jan Hegner ikke var med - og der var slet ingen fluer tilstede!

På billedet til højre et feriebillede af Morten - dagens vinder.
Næste torsdag spilles InnGolf Championship, nok den sidste turnering hvor vi når alle 18 huller! - og vi spiller i grønne poloer, så Valeur må se at få sin vasket!
Resultater og stilling efter 28. runde »

Jan vinder på udebane »
29/8-15. Årets anden udenbystur gik til Gyttegård Golf Klub ved Grindsted. Dagen startede med en punktering for Robin og John, men takket være en hurtig indsats fra klubbens kasserer Heidi, så kom de tidsnok til start i Gyttegård.

Om formiddagen blev der spillet single stableford matcher med indlagt holdspil.
Jan Hegner er pt. i topform og han blev (igen) dagens suveræne vinder med en runde i 41 point. På andenpladsen kom klubbens money-, point- og putterangliste-etter - Robin! Robin gik formiddagens runde i fornemme 73 slag (+3) og satte dermed en ny standard for alletiders rekord i InnGolf! I stableford blev det til 40 point og Robin er nu rykket til hcp. 6,6 - flot. På de næste pladser kom Jakob og Hans Martin med henholdsvis 35 og 34 point.
I holdkonkurrencen vandt Hold 3 bestående af Torben, Robin, Finn og Jakob med flotte 113 point, foran Hold 5 med Karsten V, Morten, Claus og Pedro!

Hele dagen var der flot sol og frokosten blev indtaget på klubbens store gårdterrasse.

Eftermiddagens Texas Scramble blev spillet i modificeret udgave, således at den hvis bold blev brugt ikke måtte slå næste slag - og alle skulle levere mindst 4 drives! Denne regel satte Robins hold lidt tilbage, men ikke nok til at hans hold ikke kunne hente sejren hjem med en runde i 69 slag. Udover Robin, var Martin, Claus og Kristian Dam på holdet.

Som altid på udenbysturene er der nærmest flaget på alle par-3 huller - og her gives der fuld valuta for drømmeslagene! Børge blev dagens bedste med 1,58 meter fra pinden på 3. hul. I konkurrencen "længste drive" på hul 9 havde Jens et drømmeslag på omkring 400 meter - mange af os andre havde problemer med at komme forbi det lille Dannebrog i to slag!
I forbindelse med tættest hullet konkurrencen havde vi en annonym deltager, som siden viste sig at være Ole Malmskov, der kun havde skrevet målet (ikke navnet) på sedlen ved hul 15! Men tak Ole - for at du samlede ALLE målebånd ind!

Dagens middag blev indtaget i klubhuset - og vi var over 2 millioner gæster til stede ved middagen. Vi var 20 og de øvrige 1,999,980 gæster var fluer fra den nærliggende svinefarm! Alle 2 mill. var tilfredse med maden! Desværre betød tilstedeværelsen af disse udyr, at dagens vinder Jan Hegner - siden har fået in"flue"nza og har måttet melde fra til torsdagens Deutsche Bank Championship. Håber han er på vingerne igen!

På billedet til højre dagens samlede pengesluger Robin, med yderligere 2 mill. US$ til den bugnende konto! Herunder stemningsbilleder fra dagen - flot i blåt.

På torsdag spiller vi Deutsche Bank Championship med præmieoverrækkelse, spisning, SUPERrunde, og nærmest flaget på alle par-3 huller - og vi spiller igen i blå poloer!
Resultater og stilling efter 27 runde »

Jan vinder på den nye 60-bane »
27/8-15. Lidt sent på sæsonen kom vi ud og spille på den nye 60 M bane - det vi i gamle dage kaldte hvid tee! Til lejligheden blev alle tildelt adskillige ekstra slag, som følge af den længere bane.

Dagens suveræne vinder blev Jan Hegner med en runde i 39 point. Jan synes nu også fri for en masse skader og ditto arbejde, så nu kan han hellige sig golfen. En anden deltager som også har været "lidt" sygdomsramt på det sidste er Karsten Valeur, der nu efter forrige uges hjerteflimmer igen er at finde i toppen af Inngolf. I dag blev det til en runde i 35 point og en sikker andenplads. På tredjepladsen kom Jakob med 32 point.
Det var Jan’s første sejr i år - tre andenpladser er det dog blevet til, så helt skidt har sæsonen ikke været for Jan der lige nu holder sig i top-3 på alle ranglister!

Skovens hul 5 er noget skræmmende fra backtee - 183 meter og mange var ikke blege for at spille hullet "the Morten-way". I nærmest flaget konkurrencen blev Jan bedst da han slog bolden ind til kun 7,99 meter fra hullet. Også her fulgte Karsten godt op med et slag til 9,5 meter - og modsat Jan, så holede Karsten sit birdieput!

Vejret var noget skræmmende, men det meste af tiden holdt det dog tørt. Skydækket var dog stærkt medvirkende til at de sidste spillere havde problemer med at se bolden og finde klubhuset i mørket. Hvor længe mon det varer inden vi må til at spille reducerede runder?

På billedet til højre har Jan lagt jagthatten og kastet sig over en jægergryde - uden mad og drikke duer helten ikke! Herunder stemningsbillede fra dagen - Robin driver ud, medens Ole og Per forsøger at se flotte ud på billedet.

I weekenden mødes vi i Gyttegård, og næste torsdag spilles Deutsche Bank Championship - og vi spiller i blå poloer.
Resultater og stilling efter 26 runde »

John vinder igen! »
20/8-15. Igen en velbesøgt turnering, der på trods af Made in Denmark kunne samle hele 20 deltagere. Vejret var da også med spillerne, for temperaturen kom først under 20 grader da vi sad på terrassen - og til dist også under 10!
For John har 2015 været en god sæson og i ly af mørket sneg han en score på 39 point ind på scorekort og slog dermed Torben med et enkelt point.

Det var fjerde gang i år at John vinder og han er dermed det medlem med flest sejre i år - godt nok er den ene sejr hentet i holdmatchen i Haderslev - men alligevel.

Som sagt blev Torben nr. 2 med en score i 38 point - en score der kunne have været meget bedre hvis ikke det på de sidste huller blev til et tabt bold og lidt løse slag. Herefter fulgte sidste uges vinder Finn i 35 point.

Også for Inngolf har sæsonen 2015 været god - der er efter dagens Wyndham Championship spille ikke færre end 393 runder, hvilket betyder, at der i snit har deltaget over 15 spillere pr. gang. Morten og Jesper topper listen over flest spillede Inngolf-runder i år med hver 25. Tre spillere har kun spillet med 8 gange - så der er altså ingen der står til eksklusion i år!

Nærmest flaget blev vundet af Børge med middelmådige 6,86 meter på Skovens hul 5.

Næste torsdag spilles på "den nye" 60-bane - det vi i gamle dage kaldte hvid tee - og vi spiller i røde poloer.
Resultater og stilling efter 25. runde »

Formstærke Finn fandt formen »
13/8-15. Årets sidste Major blev spillet i det flotteste sommervejr vi endnu har haft i år. Turneringen var deltagermæssigt presset på grund af en Lars Lilholdt koncert på torvet i Esbjerg, men vi var trods alt 17 deltagere der fandt golfen mere interessant.

En anden sjælden gæst i Inngolf - og på præmielisten - er Finn Evert, men denne torsdag fandt formstærke Finn formen og scorede i slagspil en flot 66'er. Golf har jo også på det seneste også været Finns eneste beskæftigelse,
På de følgende pladser fulgte forhåndsfavoritterne Robin og Jakob i henholdsvis 67 og 68 slag netto (også nye og bedre handicaps til dem!).

I konkurrencen nærmest flaget var Finn nok den eneste som fandt green på Slettens hul 9, for med en "nærmest flaget" på 17,73 meter slog Finn årets bundrekord for længst fra i tættest flaget konkurrencen med hele 2,73 meter! Nå, men åbenbart klæber pengen til dem der får i forvejen, så Finn kunne samlet sætte ikke mindre end 2.530.000 US$ ind på kontoen og fordoblede næsten sin indtjening i år!

På billedet til højre et ungdomsbillede af Finn - desværre er han sjældent til stede ved spisning og præmieoverrækkelse - så derfor! Herunder stemningsbillede fra dagen - igen leveret af klubbens nye hoffotograf - Jesper V.

Næste torsdag spilles Wyndham Championship - og vi spiller i grønne poloer.
Resultater og stilling efter 23. runde »

Martin i pointrus »
6/8-15. Martin har længe kæmpet med handicappet og har gennem det seneste års pensionisttilværelse spillet sig op i hele 25,7. En henstilling fra turneringsledelsen om, at vi kumme undtagelsesvist kunne dispensere for reglem om et handicap over 25 fik Martin op på lakridserne...
Martin scorede flere gange 4 point og en enkelt gang 5 point på et enkelt hul! Samlet blev det til hele 45 point og et nyt handicap på 22,1. Martin har nu kun 4. højeste handicap i klubben - og ingen banker lige nu mod handicaploftet!

En sjælden gæst i Inngolf - og på præmielisten - er Carsten Lund, men denne torsdag faldt klodserne på plads for Carsten, som med 36 point tog sig af 2. pladsen foran Per i samme score.
Der deltog ikke færre end 21 spillere i Bridgestone Invitational - rekord for sæsonen, og da der samtidig var spisning blev det en hyggelig aften med god mad og god stemning efter matchen.
Som altid når der er spisning var der nærmest flaget på alle par-3 huller, og der var kun bud efter flaget på 4 af de fem huller. Nærmest kom Jakob med et superslag på det svære hul 8 (Skoven 8), hvor backspinnet tog bolden tilbage til kun 2,23 m fra hullet, med en flot birdie til følge... Carsten Lund tog sig af nærmest flaget på to huller, medens dagens vinder Matin, kunne sætte yderligere 100.000 US$ ind på kontoen for et superslag på hul Slettens hul 4 til kun 5,38 meter fra pinden.

I Superrunden lukkede Martin vel omkring 15 af dagens spillede huller og han rykkede op på en 2. plads - 2 point bag Morten, som dog har lukket 3 huller mere end Martin.
På billedet til højre ses et arkivfoto af dagens mand - Mr. 45 p - Martin Andersen.

Næste torsdag spilles PGA Championship, som er årets sidste Major på Inngolf Tour - og vi spiller i blå poloer.
Resultater og stilling efter 23. runde »

Quicken regndans »
30/7-15. Vejrudsigten op til Quicken Loan National var ikke den bedste, men en flok optimistiske grønne mænd stillede op til årets første rigtige regnvejrsturnering. Og våde blev vi - kun 13 af de 19 startende spillere gennemførte!

Børge havde godt af regnen og trods det våde element virkede det som om intet kunne gå i fisk for ham! Og godt hjulpet af pars på Skovens hul 1, 2 og 3 så synes det urimeligt at vi fortsatte runden efter 9 spillede huller!
Børge kom rundt i 35 point, med Carsten Dahl, John og Bo på de næste pladser - alle i hæderlige scores vejret taget i betragtning.

I konkurrencen om nærmest flaget fik Robin lidt penge på den bungende konto med et slag på Skovens hul 5 ind til kun 1,58 meter fra flaget.

Vejret var stærkt medvirkende til, at det til sidst kun var Inngolfere som var tilbage på banen - og som følge heraf var restauranten desværre også lukket da vi endelig kom ind. Det blev en god dag for dem som tabte øl...

På billedet til højre fremviser Jesper en gedigen gang patsved eller var det regnvand?

PS: På grund af det våde vejr og ditto scorekort blev der denne dag ikke registreret scores i Golfbox - beklager!

Næste torsdag spilles Bridgestone Invitational, som af 4 World Golf Championships turneringer på PGA Touren og InnGolferne spiller i røde poloer.
Resultater og stilling efter 22. runde »

Kun 9 deltagere ved 5-køllematch »
23/7-15. Blot 9 deltagere havde valgt at være hjemme midt i juli for at spille med i RBC Canadian Open! Årets eneste 5-køllematch
Robin var i dagens anledning turneringsleder og ganske ubeskedent tog han sig også af førstepladsen med 37 point. På de næste pladser kom overraskelser som Bo (35 point) og Thorkild (33 point) - de to blomstrer åbenbart, når udvalget i bag'en er begrænset til kun 5 køller!
I den samlede stilling fører Robin nu suverænt både point- og money-listen. Erik holder stadig skansen på puttelisten, medens Jesper med 72 cm stadig fører den samlede nærmest flaget konkurrence.

Nærmest flaget konkurrencen stod på Slettens hul 9 - åbenbart et svært hul, for ingen af deltagerne kom på green!

På billedet til højre ses Per Nørsten, som netop har slået sit andetslag på Ådalens hul 2 - i baggrunden ses Børge der må droppe efter en tur i bækken. Tak til Jesper for at fremsende fotos (igen)!

På grund af turneringslederens manglende kendskab til golfbox systemet, blev scores ikke registreret i Golfbox - dog med undtagelse af turneringslederens egen score, da den krævede en regulering den gode vej!

Næste torsdag spilles Quicken Loan National - i grønne poloer.
Resultater og stilling efter 21. runde »

Børge vinder The Open »
16/7-15. British Open, som er årets tredje Major blev afviklet i flot sommervejr, men desværre kun med 9 deltagere. Synd at nogen medlemmer prioriterer ferie højere end deltagelse i så vigtige turneringer...
Det blev dagen hvor alt lykkedes for Børge, som med en runde i 71 slag (slagspil) vandt foran Jan, Erik og Jesper - alle i 72 slag og kun handicap afgjorde deres indbyrdes placering.
Med kun ni deltagere var der én som blev "sorteper" og det blev ellers formstærke John, som ikke kunne få spillet til at køre med så mange penge på spil!
Robin kom med i turnering på et sent afbud, men også han måtte sande at et par ugers ferie ikke gør formen bedre... En for Robin skuffende 5. plads blev det til. Det var dog ikke værre end at han tog sig af nærmest flaget med 4,99 meter på Skovens hul 5.
Næste torsdag spilles RBC Canadian Open, som er en mindre turnering på PGA Tour (og på Inngolf Tour) - derfor spilles der 5-køllematch og i blå poloer.
Resultater og stilling efter 20. runde »

Jesper fik endelig medvind »
9/7-15. Årets sommerstorm blev godt bekæmpet af Jesper der med en suveræn runde i 35 point distancerede de nærmeste konkurrenter med hele 6 point...
Dette var Jespers første sejr i år og det var især putningen der bragte Jesper til tops - kun sølle 27 putts blev det til på de ellers lynhurtige greens, som i weekenden havde lagt græs til Titleist & FootJoy West Coast Masters.
Nærmest flaget blev annonceret af Morten, at det var hans tur - og ganske overraskende fik han dirigeret bolden ind til flotte 3,27 meter i den stride vind. Godt nok var der ikke medvindpå hullet, men Morten formåede dog at sende bolden de 141 meter med et 7-jern. Også for Morten var der hele tale om en præmiere for nærmest flaget.
Nu holder Robin en velfortjent ferie og deltager ikke de næste tre uger, så det er tid for et angreb på ranglisterne.
Næste torsdag spilles The Open - årets tredje Major - igen med hele 8 mill US$ i præmiesum. I skrivende stund er der kun tilmeldt 9 spillere, så det bliver spændende at se hvem der bliver sorteper?
Resultater og stilling efter 19. runde »

Valeur for money... »
2/7-15. Første turnering i juli blev en rigtig sommerturnering - høj sol og en bane der nok for første gang i år stod knivskarpt! En kraftig brise gjorde at vi ikke gik til i hedeslag.
Men Robin ferieramt var det tid for os andre at rykke lidt op på ranglisterne - men eneste der forstod at udnytte den gunstige situation var Karsten, som med en førsteplads og en "nærmest flaget" hentede næsten 2 mill. US$ denne sommeraften. Det betød at Karsten rykkede godt forbi Robin på pengelisten og blev den første i år som rundede 12 mill. US$. Det var Karstens tredje sejr i år, så måske er der tords alt ved at tegne sig et billede af en samlet vinder for sæsonen.
På de følgende pladser fulgte formstærke John og Torben i henholdsvis 36 og 35 point.
Sidst vi havde et billede af Torbens bold på hjemmesiden, var det med et fantastisk slag og nedslagsmærke i hulkanten. Vedhæftede billede er fra Ådalens hul 3 og vel og mærke i total medvind… et 100% luftslag fra teestedet, det var kun lufttrykket fra driveren der fik bolden til at trille ned af tee’en. Det skal så bemærkes at han faktisk gik den i par derfra, og gik fra hullet med en acceptabel bogey. Måske vi skal have en nærmest tee'en rangliste?
I dag var der SUPERrunde og nærmest flaget på alle par-3 huller. Ud af de 6 par-3 huller blev der kun noteret et resultat på de tre af hullerne - skuffende - og som tidligere nævnt kom Karsten nærmest af alle - med 2,87 m på Ådalens hul 2. De øvrige "nærmest hullet" kunne mere betegnes som "på green", da begge var langt over 10 meter fra cuppen.
Næste torsdag er sidste afpudsning af formen inden The Open. Og da det er John Deere Classic, spilles der selvfølgelig i grønne poloer!
Resultater og stilling efter 18. runde »

Robin og Bo vinder årets medley »
25/6-15. At skaffe spillere og så holde på dem til en Medleyturnering er ikke nogen nem opgave. Startlisten blev i denne uge ændret ikke færre end 5 gange...
Dagens vindere blev Robin og Bo, der kom ind med en score på bare 61 slag - hele fem slag foran Karsten og Erik, samt Jens og Carsten Dahl.
Nærmest flaget blev vundet af Carsten Lund - afstanden må vi gætte os til, da sidste hold glemte at aflevere målebåndet.
Nu holder Robin en velfortjent ferie og deltager ikke de næste tre uger, så det er tid for et angreb på ranglisterne.
Næste torsdag er der spisning og Superrunde, med nærmest flaget på alle par-3 huller.- Vi spiller i blåt!
Resultater og stilling efter 17. runde »

Børge slog til i US Open »
18/6-15. Årets anden major blev en regnvåd affære - men vejret til trods, blev der spillet god golf. Dagens matchform var slagspil og alle slag talte! Bedst blev Børge der med en runde i 69 slag kilede sig ind foran Erik og Jakob.
Dagen var ellers præget af at det var valgdag - alle stillede op i blokfarverne rød og blå, samt en håndfuld i Alternativets grønne farve. Både ved valget og på golfbanen blev rød blok overtrumfet.
Jesper havde ét drømmeslag på runden - og det faldt på Skovens hul 5, hvor der var nærmest flaget. Nu hedder den 72 cm - en forbedring af Eriks drømmeslag fra 16. april med næsten 1 meter.
Til sidst en stor ros til dagens deltagere for denne gang var der på trods af vi spillede slagspil ingen fejl i scorekort - flot! Sidste hold kunne dog godt havde meddelt at de først kom sent ind - heldigvis havde restauranten lukket, så måske de fremover vil skynde sig lidt mere. Claus måtte gå sulten i seng - og Jan måtte ringe hjem til Eva og bede hende tage hængelåsen af køleskabet!
Næste torsdag forsøger vi os igen med medley - håber vi bliver et lige antale spillere - ellers har jeg aftalt med Carsten at Nicolai kommer i spil, som Joker!
Resultater og stilling efter 16. runde »

Jakob vinder igen! »
11/6-15. Efter næsten to måneders sejrstørke er sidste års suveræne mester igen der hvor han hører til - på toppen!
Med en flot runde i 37 point (godt nok fra blå tee), sikrede Jakob sig sin anden sejr i år. Det startede ellers skidt med en streg på første hul, og på andet hul slog Jakob ud fra gul tee, med to strafslag og endnu en streg til følge!
Lige i hælene på Jakob fulgte sidste uges mester John Sørensen, som kom ned på jorden med en runde i "kun" 36 point. John er virkelig inde i en optur i øjeblikket.
På 3.-pladsen kom Jesper med en score i 34 point foran Carsten Dahl og Martin med 33 point.
Dagens nærmest flaget blev afviklet på Slettens hul 9, og her var det Jesper, som kom tættest på med skuffende 3,59 meter - lige akkurat nok til ikke at komme på tavlen på ranglisten.
Anderledes dramatik var der på Ådalens hul 2, hvor Børge slog et drømmeslag ind til 85 cm - dette kunne have blevet årets bedste, hvis ikke det var for Torben i den efterfølgende bold, som slog endnu et drømmeslag og nærmest smadrede cuppen og green i forsøget på at klemme bolden mellem flagstang og hulkant. Bolden blev oppe og lagde sig til rette kun 35 cm fra hullet. Vi andre kan kun glæde os over det ikke var på dette hul der denne dag var nærmest flaget, for den ville have været en sikker vinder for sæsonen. Synd Torben!
Næste torsdag er det tid for årets anden Major - US Open - og denne gang spiller vi slagspil fra gul tee. Da det samme dag er valgaften forholder vi os neutrale og spiller i grønne poloer - ikke noget med rød og blå blok. God golf- og valgkamp!
Resultater og stilling efter 15. runde »

John tryllede på årets første sommerdag »
4/6-15. Med junis komme, ser det endelig ud til at blive lidt sommerligt i år. En mand som denne torsdag befandt sig rigtig godt i sommervarmen var John Sørensen. Med ikke mindre end 40 point distancerede han en flok på 5 spillere, der alle scorede 35 point.
De mange spillere i 35 point sad allerede i klubhuset - først blev Morten skuffet over at andre med bedre handicap havde samme score som han. Også Robin var svært tilfreds med sine 35 point og sit lave handicap. Men i sidste bold dukkede overraskelsen John op med superflotte 40 point og også Mr. Estates smil stivnede...
Efterhånden har alle fattet at det er en tradition, at vi spiller nærmest hullet på alle par-3 huller når der er spisning. Netop i "førerbolden" med John, var alle andre på green på Skovens hul 5, og her viste John sin dagsform ved at slå sin bold tættest på af alle med 3,92 meter. Desværre blev det ikke til en birdie, men det scorede puttekongen Erik i den bold. Dagens nærmeste blev dog Steen Nybo med 3,44 meter på Skovens hul 8 og dermed tog han dagens præmie. Sjovt nok blev der denne dag kun noteret nærmest hullet på tre af de 5 per-3 huller!
Med sejren rykker John syv pladser op på pointlisten til en 7. plads - på moneylisten må han dog nøjes med en placering som nummer 12. Begge disse lister føres af Robin og han blev efter dagens runde den første som rundede 10 mill. US$ i præmiepenge i år. Erik fører fortsat puttelisten, men med Robin lige i hælene.
Dagens lovovertræder blev Karsten Valeur der ene mand representerede Blå Blok - når vi nu alle havde aftalt at være Socialdemokrater for en dag. Ok - det gav så et tilskud på 50 kr. til partikassen!
Næste torsdag den 11. juni spiller vi Sletten-Ådalen i blå polo og fra blå tee. Så skulle det være på plads!
Resultater og stilling efter 14. runde »

Robin blev årets første udenbysvinder »
30/5-15. Udenbysturneringer er som regel lig med at man skal op kl. lort om morgenen - og denne dag var ingen undtagelse. Afgang fra Esbjerg kl. 05.30 for at nå mødetiden kl. 06.45 i Hadersleben Golf und Land Club. Jesper kunne dog vente til kl. 06.00 da han fra morgenstunden var flyvende!!!

Vejrudsigten for dagen var ikke for lovende og medens vi drak morgenkaffe og spiste de medbragte rundstykker under klubhusets halvtag viste den flotteste regnbue sig over banen - var det et tegn fra himlen på at her lå alle de gode scores og ventede? Hvor blev vi skuffede! Både med hensyn til vejret og scores.
Dagen startede med en gang makkermatch - 18 huller Best Ball. Åbenbart havde alle ikke forstået meningen med denne matchform, at man godt må samle op når man ikke længere havde mulighed for at score flere point end makkeren. Nå, men det var heldigvis kun undertegnede der havde sure opstød over dette! Og alle andre er jo ved at være vant at Jakob kommer med den ene surmeley efter den anden! Det viste sig jo at vi havde masser af tid efter frokost inden vi skulle ud næste gang og flere var på nippet til at falde i søvn ved bordet, medens vi ventede på anden start.
Formiddagens Best Ball blev noget overraskende vundet af John og Martin med hele 42 point, foran Carsten Dahl og Jesper - sidstnævnte var stadig flyvende på golfbanen!

I anledning af Karin Toftes fødselsdag var der god stemning under frokosten i klubhuset og da der var god tid blev det til mere end én fadbamse, som supplement til dagens burger! Her skal lige rettes en tak til restauranten i Haderslev - for deres udsøgte service og for et par ekstra ting til præmiebordet.
Vi havde forventet tørvejr om eftermiddagen, men atter en gang svigtede DMI m.fl. Allerede på første hul blev det til regn og eftermiddagen gik med at tage tøj af og på!

Dagens singleturnering blev en tæt affære med hele tre spillere med 32 point, så her blev Robin (igen) den store vinder på grund af hans lave handicap. Også Carsten Lund og Martin scorede 32 point.
Som altid på vore udenbys ture var der nærmest flaget på alle par-3 huller og her var Erik, Per, Robin, Lund og Jakob the "pinseekers"! Længste drive efter første runde lå til Jan Hegner og i eftermiddagens runde blev han overgået af sig selv med yderligere ca. 20 meter. Mange måtte erkende at fairway på Haderslevs hul 18 er meget smal i den stride sidevind - det var samme brise der bragte Jan’s bold tilbage til midten af fairway, efter at være startet godt ude over par-3 banen i venstre side.
Efter runden fortrak selskabet til de hyggelige greenkeeperlokaler - et godt drive fra klubhuset. Her intog de sultne spillere hver en enorm kalveschnitzel m. gemüse. Herefter tog alle også godt for sig af det bugnende præmiebord - kun enkelte var uheldige både med hensyn til egne scores og den efterfølgende lodtrækning og måtte tage tomhændet hjem, men stadig hovedet fuld af gode oplevelser - og øl!
Tak til matchkomiteen for en timet og tilrettelagt tur - og mange tak til alle sponsorer, der har bidraget med præmier!

Fejl i scorekort
Måske det våde og kolde vejr i nogen grad har påvirket deltagernes lyst til grundigt at tjekke deres scorekort inden aflevering. Omkring hvert fjerde scorekort var forkert udfyldt eller scores forkert talt sammen. Nogle havde ikke tjekket, at de rent faktisk havde et slag mere! Dagens højdespringer i "snyd" var Ole Malmskov, som afleverede et scorekort med 10 point mere end han havde scoret!!!
Desuden var der på runden en diskussion om hvor mange puts man har, når man starter på putteprocessen og så kommer til at putte ud af green. Tæller næste slag så med i antal puts? Ja - og derfor modtager jeg gerne det ekstra put!
Resultater og stilling efter 13. runde »

Carsten Dahl vinder i stableford »
28/5-15. På grund af panik og sene afbud blev årets holdmaych aflyst - og derfor kunne Carsten Dahl køre en sikker sejr hjem. Det var den 10. førstegangsvinder i år, så efter 12 runder har vi kun haft 2 medlemmer, som har vundet 2 gange! Dette er med til at give spænding på ranglisterne og alt er åbent. Måske vi skal helt hen til de store turneringer sidst på sæsonen før pengelisten endelig afgøres?
Torben vandt nærmest flaget med 6,38 meter på Skovens hul 5, og dermed blev han dagens pengesluger med godt 1,6 mill US$.
Dette var sidste test inden årets første udenbysturnering, som spilles på lørdag i Haderslev.
Resultater og stilling efter 12. runde »

Hans Martin vinder i tredje forsøg »
21/5-15. Hans Martin har ikke været blandt de mest aktive medlemmer i år - kun tre turneringer er det blevet til indtil nu. Men i sit kun tredje forsøg bllev det til en flot sejr i den hidtil bedst besatte turnering i år med hele 19 deltagere. Hans Martin scorede 37 point og blev således den 9. førstegangsvinder i år - rart at vi får fordelt de nye bolde til næsten alle medlemmer!
På andenpladsen kom Jesper V. i 35 point og med Robin på tredjepladsen, sidstnævnte begynder nu at blande sig i topstriden på diverse ranglister.
Martin var så flink selv at melde sig til at flytte ned i hvad der senere viste sig at være førerbolden - og han blev lovet positiv omtale ved aftenens præmieopråb. I løbet af natten viste det sig at ved en fintælling af scorekortene, at selvsamme Martin havde talt sit scorekort forkert sammen og modtog yderlig 2 point. Denne fatale fejl betød både Jan Hegner og undertegnede rykkede én plads ned i stillingen, og stakkels Jens dumpede ned på en 9. plads - helt uden for berømmelse... Se sådan en svinestreg vil give negativ omtale mange runder frem. Glæden er kort kære Martin!
Der er en tendens til at der i klubben er ved at opstå små autonome grupper, som mener hvad og hvornår der skal spilles. Således var der til denne runde flere, som selv flyttede rundt på tilmeldingerne i Golfbox UDEN at melde det til turneringsledelsen! Det betød at man først i sidste øjeblik opdagede at der var bolde med kun en spiller - det er altså ikke rart at stå ene mand på 1. tee når alle de andre er gået ud! Heldigvis har vi en årvågen matchledelse der hurtigt kunne reagere.
Hvad man derimod ikke kan reagere på - er når deltagerne pludselig begynder at spille fra forkert tee! Her skal det indskærpes, at den gældende turneringsplan er den som findes på denne side og ikke hvad der hænger på køleskabet derhjemme! Det er stressende, når man bruger uger på at planlægge disse turneringer, kan blive undermineret af en "syg" mands pludselige indskydelse! Finder vi denne person, som spreder panik og urigtige oplysninger, vil han blive idømt klubbens hårdeste straf - 50 kr. til den slunkne bødekasse - det er snart 4 uger siden den sidst er blevet fodret.
Næste uge spiller vi Medley - 9 forskellige spilleformer for 2-mandshold, så vi skulle gerne være et lige antal. Det er vel overflødigt at nævne der spilles i grønt (og ikke fra grøn tee!).
God Pinse til alle.
Resultater og stilling efter 11. runde »

Valeurs himmelfart »
14/5-15. Med en runde i blot 35 point strøg Karsten Valeur helt til tops på både point- og moneylisten. Dermed blev Karsten den kun anden spiller som har vundet to turneringer i år.
Ikke blot føler Karsten det er koldt på toppen, men vi andre frøs sgu endnu mere i kampen om de sekundære placeringer! Det blev aldrig det solskin som var lovet! Nu må sommeren da komme snart - eneste trøst er, at vi endnu ikke har haft regn om torsdagen i år!
Robin Thybo tog sig af andenpladsen - og da han samtidig kom nærmest flaget med 5,04 meter på skovens hul 5 tog han dagens største præmiecheck med hjem. Han var så stolt af sit "superslag", at han glemte at tage målebåndet med hjem!
Næste torsdag spiller vi Sletten-Ådalen og denne gang i blåt!
Resultater og stilling efter 10. runde »

Erik blev årets første slagspilsmester »
7/5-15. Sidste uges bundprop Erik, blev den helt store triumfator i årets første slagspilsturnering, hvor han med en runde 72 slag vandt foran et trekløver bestående af Ole, Karsten og Morten - alle i 74 slag.
Med en ny vinder - nu 8 forskellige i 9 turneringer, så er der stadig kamp om placeringerne på ranglisterne, og ingen har skildt sig helt ud i toppen.
Steen vandt denne gang 2 x nærmest flaget og det lunede godt på moneylisten, når man ender på en skuffende 9. plads.
Næste torsdag er det Kr. Himmelfart og vi spiller Skoven-Sletten, med første start kl. 08.00 og husk det er i røde poloer!
Resultater og stilling efter 9. runde »

Morten blev årets første dobbeltvinder »
30/4-15. Så gik det ikke længere! Efter syv runder har der været syv forskellige vindere, men denne torsdag var Morten klart bedst og han blev dermed den første i år med to sejre.
Morten scorede flotte 39 point og distancerede dermed Steen og debutanten Hans Martin, som begge havde 37 point.
På ranglisten topper Jan Hegner stadig i alle kategorier, med undtagelse af "Nærmest flaget", hvor Erik stadig topper. Erik havde i dag tankerne et helt andet sted - og han fejlede både på golfbanen og på Blue Water Arena, hvor EFB missede landspokalfinalen - Erik tog sig derimod sikkert af bundproppen.
Torben tog sig af nærmest flaget på Ådalen 9 med 6,29 meter.
Næste torsdag spilles Ådalen-Skoven og i de gamle grønne poloer!
Resultater og stilling efter 8. runde »

Claus Jessen vandt fra rød tee »
23/4-15. Denne torsdag blev igen en torsdag hvor vi skuffet måtte konstatere at sommeren endnu ikke er kommet til Vestjylland - bidende koldt og greens ligner stadig noget fra sidste vinter ...
I dagens anledning - og for at få det overstået, blev der spillet fra rød tee. Netop det med dametee faldt især Claus Jessen let - han er jo damernes ven, og med 37 point scorede han også hos InnGolf! På billedet til højre ses dagens vinder i selskab med sin caddie Karsten Valeur.
Nu har vi spillet 7 turneringer og med en ny vinder hver uge, så bliver præmierne pænt fordelt i år.
På andenpladsen kom en velspillende Jan Hegner i 34 point og Jan topper nu alle tre ranglister - og det på trods af hane endnu ikke har haft en sejr i år. På de næste pladser fulgte Morten og Robin.
Dagens nærmest flaget gik til Jakob, der med et flot slag på skovens hul 5 placerede bolden 3,45 m fra hullet.
Der kom denne torsdag hele 150 kr ind til bødekassen - derfor viser vi lige et eksempel hvordan man ikke møder op til en Inngolf match! Du kan nu følge med i bødekasse-stillingen i menuen til højre. Hver enkelt spiller på listen sørger for at afregne med kasseren - alle bøder skal være betalt inden årsafslutningen i oktober.
Resultater og stilling efter 7. runde »


Anonymt eksempel upassende "kontor- påklædning", som straks udløser en bøde!

Jens kom så og sejrede »
16/4-15. Igen en torsdag med på papiret høj sol og godt vejr, men blæsten tog lidt af glæden ved golfen denne dag - og dog, det var trods alt bedre end at være på arbejde...
Vores evige gæstespiller og feriedreng "Jens the Rabbit" mødte op i korte bukser og gav den gas fra start. Hans slag var totalt upåvirkede af den hårde modvind, som synes fremherskende på alle huller. Hans putter var dog lige så kold som vestenvinden, og den var stærkt medvirkende til at scoren blev beskedne 34 point. Det var dog nok til at vinde i det stærke felt og at slå en meget skuffet Jan Hegner på 2.-pladsen. På de næste pladser fulgte Børge og Torben.
Igen blev det en ny vinder, så nu har vi år haft 6 forskellige mestre i 6 turneringer. Det giver trængsel i toppen af ranglisterne. Både Karsten Valeur og Henning Vestergaard havde taget en fridag, men hvor Henning stadig kunne holde sig i toppen af pointlisten, måtte Karsten se sig overhalet af Børge på pengelisten. Da vi kun har haft 3 runder som tæller til puttemesterskabet, så er intet sikkert endnu. Jesper, Erik og Jan topper denne liste. Et er dog sikkert her - sidste års vinder er ikke at finde i toppen af denne liste før om 18 runder, da han i dagens lorterunde måtte notere hele 43 putts - kun overgået af Thorkild med 45.
Helt uventet tog Erik sig af nærmest flaget - og med 1,53 m topper han øjeblikkets "nærmest flaget"-konkurrence.
Næste torsdag spilles der fra rød tee og i ditto poloer - husk det nu!
Resultater og stilling efter 6. runde »

Valeur vinder årets første Major »
9/4-15. Forventingerne til årets første Major var på forhånd tårnhøje - ikke mindst fra undertegnede, der som forsvarende mester allerede følte den grønne jakke stramme lidt over de svulmende skuldre.
Men som så ofte før blev forventningerne ikke indfriet og vi var flere der misundeligt skuede til Karsten Valeurs score på hele 36 point - tre point bedre end et kobbel på hele 4 spillere i 33 p. Robin kunne dermed på grund af sit handicap sikre sig andenpladsen foran outsidere som Børge, Henning V og Martin...
Karsten var dermed den femte vinder i år - endnu har ingen formået at vinde 2 turneringer! Stort tillykke til Karsten som strøg direkte ind på toppen af Money-listen - godt hjulpet af en allernærmest flaget, som skæppede med yderligere 480.000 US$ på kontoen.
Henning Vestergaard holder efter en 4.-plads stadig førstepladsen på pointranglisten - det bliver stort når han kommer på seniorturen...
At der var nærmest flaget på alle huller gjorde konkurrencen lidt tættere - 2 gange havde Børge det bedste slag, så han var noget skuffet over "kun" at modtage 2 x 100.000 for den bedrift - havde det i stedet været 2 x 480.000 - ja, så havde han måske været i top-3 på pengelisten....
Resultater og stilling efter 5. runde »

Mesteren er tilbage! »
2/4-15. Med løfte om sommergreens og tørvejr var der store forventninger til aprils første turnering - Shell Houston Open. Desværre havde der været frost i løbet af natten og noget slukørede måtte vi spille de første 6 huller til vintergreens. Faktisk havde mange scoret rigtig godt på netop disse huller, så scoringen gik noget i stå, da vi rykkede over på sommergreens. Samtidig blæste det kraftigt op og det hele føltes lidt som modvind resten af vejen.
Nu hvor sommeren er på vej vågnede sidste års mester op til dåd og Jakob kunne med en runde i 37 point sikre sig førstepladsen foran en godt kæmpende Jesper Vohs, der dog måtte notere en vandret på sidste hul og dermed give sejren til Jakob - synd!
Jakob blev godt hjulpet af tre birdies på de første 6 huller (vintergreens), men herefter kneb det gevaldigt med at score!
På 3.-pladsen kom Bo med en score i 35 point og Bo holder sig dermed i top-3 på både Money- og Pointlisten. Henning Vestergaard valgte denne dag ikke at forsvare sin førsteplads på ranglisterne, og det blev dyrt - han er nu stærkt på vej ud af topstriden...
For første gang havde vi "nærmest flaget" på programmet i år - og i premieren var der slet ingen der ramte skiven på Slettens hul 9. Der var da også stærk mod- og sidevind på hullet...
Næste torsdag er det Masters-tid og der spilles SUPERrunde med efterfølgende spisning - husk blå polo! Finn og Karsten Valeur var i dag forud i farvevalg og dermed fører de årets bøderangliste...
Resultater og stilling efter 4. runde »

Bo slår Hole-in-one-Steen »
26/3-15. Igen en mørk og trist torsdag - og dog - trods en vejrudsigt om det modsatte, så spillede vi alle 13 huller i tørvejr.
For tredje torsdag i træk fik vi en overraskelse på førstepladsen (John var bortrejst) og denne gang var det Bo som kom i hus med hele 40 point!! Dagens højdepunkt var dog mere, at Steen scorede en hole in one på hul 5! Godt nok på vintergreen med huller så store som møllehjul! Tillykke med med det Steen! Esset var stærkt medvirkende til at Steen scorede 38 point og tog sig sikkert af andenpladsen.
Henning Vestergaard er ved at finde sin normale form og sluttede uden for præmierækken - trods det, ligger han stadig øverst på money- og pointranglisten...
HUSK fra næste uge er det Skærtorsdag og vi starter ud allerede kl. 8:00 - herefter spilles der HVER uge i klubtrøjer. Se turneringsplanen for hvilken farve der benyttes på dagen...
Resultater og stilling efter 3. runde »

Morten Clausen kom på tavlen »
19/3-15. Deres udsendte måtte desværre melde afbud til fordel for en uges træningslejr i Portugal. Se scores i link herunder!
Hjemme i kølige Danmark (som denne dag ikke var så kølig endda) blev der spillet Arnold Palmer Invitational og igen blev vinderscoren på hele 38 point! Dog nåede man 12 spillede huller. Igen kom der en outsider øverst på skammelen. Morten Clausen var den heldige vinder denne dag. Henning Vestergaard tog sig igen af andenpladsen og hermed topper han alle ranglister. Jens Laigaard havde i dagens anledning ladet de lange bukser blive hjemme og tog sig af 3.-pladsen med 34 point. Hermed måtte Erik nøjes med en 4.-plads trods samme score.
Resultater og stilling efter 2. runde »
Resultater og stilling fra Portugal »

John Sørensen en overraskende vinder! »
12/3-15. Efter to "warm-ups" kom hele 14 spillere til start i Valspar Championship. Denne sene eftermiddag blev det kun til 11 spillede huller, og i ly af mørket kom John Sørensen i sidste bold ind med en superscore på hele 38 point. Efter sigende var der en del birdies og mange pars på runden.
Da mange af favoritterne her fra sæsonstart var lidt rustne ses også af, at Henning Vestergaard lige så overraskende sneg sig ind på andenpladsen. Henning turnede jo sidste år til fuldtidspensionist og ditto golfer, så måske den megen træning er begyndt at give resultater.
Da der stadig spilles til vintergreens bliver der ikke spillet nærmest hullet!
Resultater og stilling efter 1. runde »

Referat fra Generalforsamling »
4/2-15. Så er årets generalforsamling overstået og du kan her finde både Captains Beretning 2014, reviderede vedtægter, samt referatet fra generalforsamlingen her:
Generalforsamling 2015 »