Forside | Klubben | The Inngolf Tour | Leaderboard  

Nyheder 2016

Johns første Major!

28/7-16. Årets sidste Major blev en intens kamp mellem John og Henning V - ved præmieoverrækkelsen blev Henning udråbt som vinder. Men desværre kan John ikke tælle og nattens revision af scorekortene afslørede, at John også havde 38 point.
Dermed passerede John både Henning Vestergaard og Børge - Sidstnævnte scorede 37 point på trods af alskens dårligdomme!
Kun 12 spillere stillede til start - og det til trods for at vejret var helt i top...
På en dag med ingen vind og en pinplacering - lige i øjet, så kunne ingen komme rigtig tæt på flaget på Skovens hul 5. Jan kom dog ind til 11,25 meter og kunne derfor sætte ekstra 480.000 US$ ind på præmiekontoen!

Beklager de seneste ugers manglende opdateringer, men det er ikke nemt at kombinere ferie, med fuldtidsjob og masser af gæster i huset!

Næste torsdag spilles der Travelers Championship på Skoven/Sletten. Der er SUPERrunde, spisning og nærmest flaget på alle par-3 huller.
Resultater og stilling efter 21. runde
Resultat og hulstatistik for PGA Championship

Captain

John vinder det hele...

23/6-16. Med en vejrudsigt som lovede masser af regn og tropehede, blev de fleste InnGolfere skræmt væk, og det var kun en lille flok blå mænd der mødte op Sankt Hans aften.
Men vejrguderne havde ikke taget i betragtning, at det var John og Eriks fødselsdag, hvorfor det kun blev til lidt regn og høj sol på de sidste ni huller (som Captain ellers var ved at aflyse).
John fejrede fødselsdagen med en sejr og en nærmest hullet, så der røg næsten 2 mill ind på kontoen. Der har været protester fremme om "Nærmest hullet" var gældende for John, da han lige inden det gyldne slag indtog noget sigtevand!
Også Erik svingede sig med en 4.-plads, op til en af sin bedre sæsonpræstationer. Jan Hegner og Jakob kunne ikke holde sig fra topstriden og pressede sig ind på henholdsvis 2. og 3. pladsen.
Stor tillykke til John for sejren og med fødselsdagen - og tak til begge fødselarer, som gav rigeligt med øl i kander i klubhuset efter runden.

Næste uge spilles der Medley holdspil, med ni forskellige spilleformer! Denne dag stilles der op i holdfarver - men mere om det senere...
Resultater og stilling efter 16. runde
Resultat og hulstatistik for Quicken Loan National

Husk I kan også se billeder fra sæsone hér!

Captain

Jan Hegner vinder årets anden Major

16/6-16. Når der spilles majors i InnGolf, så spilles der også slagspil. Derfor gælder det om ikke at have for mange katastrofer - og her var Jan bedst til at styre bolden rundt.
Med en flot runde i 67 slag snuppede Jan sejren foran en godt spillende Cartsen Dahl. Ikke at Jan ikke var godt spillende, men det er vi jo vant til!

Både Jan og Carsten rykkede med det flotte resultat forbi Robin på pointlisten, men estatemægleren sidder dog stadig tungt på de to andre ranglister.
I konkurrencen nærmest flaget blev det Torben, som hentede lidt til pengekontoen med et slag ind til kun 3,23 meter på Skoven hul 5.

Næste uge spilles Tigers turnering - Quicken Loan National - det er Sankt Hans, så vi må være længe oppe! Der spilles i blåt!
Resultater og stilling efter 15. runde
Resultat og hulstatistik for US Open

Captain

Børge vinder med årets højeste score

9/6-16. Hele 42 point blev vinderscoren i FedEx St. Jude Classic. 20 Inngolfere, deltagerrekord for 2016, var mødt op til torsdagens match, der blev afviklet i en frisk vind.
Per havde problemer med campingvognens tempo 100 godkendelse, og pludselig var det stress og jag.
John derimod ankom i god tid, dog uden golfudstyr, så han fik også pludselig travlt.
Miami Erik, frekventerede en stor del af bunkers på runden. Men særligt fairwaybunkeren på Ådalen 7, var mindeværdig. En halv meters penge fra bagkanten, forsøgte Erik med et langt slag. Bolden knaldede dog ind i bunkerkanten og landede stort set samme sted. Nu skulle man tro Erik ville skifte til et lidt højere jern, men nej, vi prøver igen. Efter 2 forsøg mere med samme resultat, måtte han samle op.
Erik tog dog revanche på hullet efter, hvor han var tættest flaget.

Med titlen rykkede Børge op på andenpladsen i samtlige "rankings" efter fænomenet Robin, der på dagen måtte nøjes med en skuffende 3.-plads. Jens Longhitter Laigaard tog til takke med en andeplads efter 37 point.

Næste uge spilles der US Open og der er forlydender om at Robin ikke deltager, så der bliver kamp om de dejlige 8 mill. dollars. Der spilles i rødt!
Resultater og stilling efter 14. runde
Resultat og hulstatistik for FedEx St. Jude Classic

Børge (ikke længere ”plankeværk”) Heiberg

Carsten Dahl vinder igen!

14/4-16. Opdateres senere

Jakob "Captain" Kristensen


Jens havde bukserne på

Jens Laigaard og Jesper
4 timers regn kunne ikke stoppe Jens Langbuks! For Jesper var det over and out!

7/4-16. Opdateres senere

Jakob "Captain" Kristensen


Carsten Dahl vandt i fin stil

Carsten Dahl - og Bo...
Derovre var jeg også heldig, fortæller Carsten. "Derovre?" spørger Bo...

31/3-16. Opdateres senere

Jakob "Captain" Kristensen


John startede med sejr

John nyder sejren - og maden...
John nyder sejren - og maden...

Valeur på stranden
Valeur på stranden...

Erik i rødt 24/3-16. Skærtorsdag var der annonceret sommergreens på Breinholtgård, og vi var alle spændte på endelig at komme på græs. Desværre havde frosten hærget i løbet af natten, så vi måtte starte ud på de kendte vintergreens og ditto teesteder. Men allerede efter hul 5 skiftede vi til små kopper, og spillet blev løftet til nye højder.
Allerede kl. 7:45 mødtes vi i klubhuset for at trække lod om holdene, og indtage en kop Frenet Branca - for lige at få varmen. Kun Jan "Warwick" Hegner måtte sige nej tak, da han havde hævet sit udbytte på bryggeriet dagen før!
Faktisk gik spillet rigtig godt og vi var alle rundt inden kl. 12.
Turneringen blev vundet af John, der med en runde i 38 slag satte Captain på plads (38 p), og med Erik og Warvick på de næste pladser.
Erik havde fra morgenstunden glemt at der blev spillet i røde poloer, og stillede op i skovmandsskjorte. Han kunne dog prale af at spille i røde golfunderbukser (m. huller!). Det gav selvfølgelig straks 50 kr. til bødekassen.

Jakob "Captain" Kristensen


Martin A Invitational

17/3-16. Årets første rigtig torsdagsturnering blev spillet over kun 13 huller, da det herefter blev for mørkt til yderligere spil.
På trods af de få huller, så scorede Martin som om der blev spillet en fuld runde, og med 38 point vandt han suverænt foran Steen og Jakob, med henholdsvis 34 og 33 point.
Jakob "Captain" Kristensen


Kold opvarmning til sæson 2016

6/3-16. Så er sæson 2016 startet med den første pre-season turnering. Fire Inngolfere i et forrygende humør og med Martin som sponsor af 4 stk. Carlsberg.
Vejret var mild og tørt, hvilken måske ikke kan siges om banen. For ni blev spillet i godt tempo på trods af et par skæverter fra Børge. Havde det være som i filmen Top Gun, var han nok blevet straffet for 2 overflyvninger af maskinhuset.
Der blev lagt ud med stort spil og præcise puts. Kopperne foreslås indført gennem hele sæsonen. Undertegnede følte sig noget presset af de store plankeværk (Henning og Martin) som var helt umulige at komme forbi eller over. H&M havde endnu ikke startet udsalget, så Hennings 29 points var svære at kæmpe imod. Altså på for-ni. Herefter kørte de den sikkert hjem på de sidste 8 huller.
Sammen med Børge måtte jeg til lommerne, men det var dejligt at se, hvor meget H&M nød gevinsten. De har sikkert ikke fået det sidste skum tørret af endnu. Tak for et par hyggelige timer trods alt.

Sletten er for tiden noget ufremkommeligt omkring hul 7. Og hul 6 er helt taget ud af spil. Et par bænke og et læskur mangler, for at vi har en attraktiv Put and take sø. Man kan kun gisne om, hvor længe vi kommer til at bøvle med vandproblemerne. Dette sammenholdt med de store ændringer på Ådalen, vil sikkert give os udfordringer i foråret.
Børge foreslog, at næste søndags pre-season spilles i Henne, hvis der bliver ordentlig vejr. Det vil være et godt alternativ, da BGK ser meget træt og slidt ud for tiden.
Jan "Warvick" Hegner