Forside | Klubben | The Inngolf Tour | Leaderboard  

Nyheder 2017

Så kom der endelig gang i nyhedssiden - nedenstående historier er efter hvad jeg kan huske, så korriger mig hvis der er fejl!

Månedens gæst vandt

20/4-17. Finn er en mand med mange interesser - ikke mindst alt andet end golf! Men man må sige interessen stiger gevaldigt, når det bliver til sejr!
Vi andre der spiller hver uge er ikke vandt til regnvejr - og ikke bare regnede det! Det pissede ned - og blæsten gik gennem marv og ben.
Finn scorede hele 35 point under disse ekstreme forhold, og distancerede dermed Morten Clausen, med to point. Morten kommer hver gang - men er ellers en sjælden gæst i top-8. På tredjepladsen kom Børge med 32 point.

Det var i sandhed en våd affære at spille golf denne dag - lidt overraskende var der en hel bold, som valgte at stoppe efter 9 huller! Captain vil dog trods alt belønne dem med de sølle 50.000 $, som gives for blot at stille op...
Nærmest flaget blev afgjort på Ådalen 2 - hvor endelig Jesper kom på green - og det var jo ham der havde målebåndet med!

Resultater og stilling efter 4. runde
Resultat og hulstatistik for Zurich Classic of New Orleans

Captain


Kristian Dam får sin første sejr!

20/4-17. Efter flere år som InnGolf prospect, er Kristian Dam igen optaget i inderkredsen. Kristian takkede denne torsdag for tilliden ved at hente sin første skalp - en sejr i Valero Texas Open!
Kristian scorede flotte 33 point og distancerede dermed Børge og Karsten, som begge havde 31 point - Børge "Plankeværk" Heiberg, må sande, at andre har endnu flere kæppe på scorekortet, hvorfor han snuppede andenpladsen…
Inden runden var der enkelte spillere som lod sig forføre af en sælger fra Srixon - ikke mindst Erik fik massiv træning, og også hans bugnende pengepung blev godt masseret for kontanter, da der lige inden starten blev bestilt en ny driver. Med alle de nye fif og den nye driver i tankerne, gik Erik gald på første teested. Man må sige, der er behov for en ny driver for Erik - efter syv huller var der kun kommet 2 point på scorekortet! Med den nye driver i baggen bliver der virkelig kamp om bundplaceringerne.
Andre der i vinterens løb har købt nyt udstyr er Bo, som med nye høreapparater er begyndt at lytte til bolden - og han har også chancen for at lukke al Jespers snak ude. Det gav i hvert fald en 6. plads i dagens turnering!
Nærmest flaget på Skovens hul 5, tog Jakob sig af - at ingen kom tættere på end de 6,80 meter, skyldes i høj grad, at greenkeeperne havde placeret flaget bag venstre greenbunker.
På ranglisterne er alt næsten ved det gamle - ny i top på putteranglisten er Karsten Valeur.
Resultater og stilling efter 4. runde
Resultat og hulstatistik for Valero Texas Open

Jakob "the Bull"


Jakob topper alle lister

13/4-17. Igen havde Captain sørget for en veltilrettelagt turnering, og i anledning af Skærtorsdag sørget for starter på mesterskabsbanen Skoven/Sletten.
Dagen startede med lodtrækning og en eller flere Fernet Branca til at varme op på.
Kun 9 spillere stillede til start, så der var spænding om hvem der skulle blive Sorteper og slutte uden for præmierækken?
Ikke uventet vandt Jakob igen - ikke mindst efter et flot spillet sidste hul (Sletten 9), hvor hans bold ikke kunne findes efter drivet (med driver!!). Og da han lå lige med Steen Nybo skulle bolden findes - koste hvad det vil. Efterfølgende bold blev lukket igennem - og efter yderlig søgning, fandt vi den kære bold.
Herefter var det en smal sag for Jakob at sende bolden de sidste ca. 96 meter ind til flaget! Da både Steen og Jesper fumlede i deres indspil, var det nok med en bogey for at vinde!
Nærmest flaget blev denne dejlige morgen scoret af Kristian Dam med 3,75 m. på Skovens hul 5.
Der begynder allerede nu at tegne sig et billede på ranglisterne, hvor Captain topper på de 3 mest betydende lister. John topper tættest flaget listen!
Resultater og stilling efter 3. runde
Resultat og hulstatistik for RBC Heritage

Jakob "Champ" Kristensen


Jan Hegner vinder årets første Major

6/4-17. Årets første Major havde rekordtilslutning med hele 17 deltagere - vi er virkelig kommet godt fra start i år!
Som i en rigtig Major blev der spillet på sommergreens og fra de rigtig teesteder - greens var nu ikke så hurtige som på Augusta, og de fleste (læs alle) deltagere var noget rustne efter en lang vinter.
Jan Hegner - der sidste uge var meget anonym - toppede selvfølgelig i Masters-ugen og med beskedne 31 point tog han sejren. Outsiderne Martin Andersen og Henning Vestergaard kom ind på de næste pladser.
Med sommergreens kom også kampen om Putteranglisten i gang - som det ses, er greens endnu ikke på toppen!
Som altid, når der er spisning, var der denne aften nærmest flaget på alle par-3 huller. Erik Pedersen kom tættest på af alle med 1,93 meter.
SUPERrunden vil blive opdateret senere... apropos superrunden, så gav Mr. Superrunde administrator Morten Clausen kandevis af velskænket fadøl efter runden, dels i anledning af hans halvrunde fødselsdag, dels i anledning af at nu kommer de seneste to års præmier fra Superrunden til udbetaling!
Resultater og stilling efter 2. runde
Resultat og hulstatistik for Masters Tournament
Resultat af Superrunden 2016

Jakob "Captain" Kristensen


Jakob vinder på sidste hul - John scorer hole in one

30/3-17. Årets første rigtige torsdagsturnering blev spillet over alle 18 huller, på grund af årstiden blev der stadig spillet til vintergreens og fra vintertees.
Årstiden taget i betragtning var det flot med hele 16 deltagere til premieren - det gør ligesom konkurrencen lidt hårdere.
Da der blev spillet på den forholdsvis korte vinterbane var der på dagen lagt op til gode scores - og i sidste bold var kampen om pointene intens - inden sidste hul førte Carsten Dahl med en enkelt foran Jakob og Per. Da Carsten skulle udføre det vindende put tæt på klubhuset, svigtede nerverne og med en bogey smed han sejren i armene på en jublende Captain. Alle tre slutte i 46 point samlet - og det blev handicaps der afgjorde resultatet. Fjerde mand i bolden - Karsten Valeur - gjorde med 39 point det godt, som tilskuer til det flotte spil!
Denne dag blev der ikke talt putts - på slettens hul 4 behøvede John slet ikke putteren, da han scorede en sjælden hole in one. En bedrift der betød at øllet flød i klubhuset efter runden. Tak for det! Og tillykke med vinter-esset, John!
John var knivskarp i præcisionslagene, da han også kom tættest flaget på Skoven hul med 1,67 m.
Resultater og stilling efter 1. runde
Resultat og hulstatistik for Shell Houston Open

Jakob "Champ" Kristensen


Kold opvarmning til sæson 2017

26/3-17. De tre Pre-season turneringer blev i år reduceret til to, da vejret ikke har været for godt. Og i de to turneringer der blev spillet, var tilslutningen meget beskeden.
Spørgsmålet er, om vi overhovedet skal blive ved med at spilde krudt på disse runder?
Det kan da lige nævnes, at Jakob vandt den første runde med 47 point og anden runde blev vundet af Torben - ligeledes med 47 point.

Jakob "Captain" Kristensen