Forside | Klubben | The Inngolf Tour | Leaderboard  

Nyheder 2022

Per Nørsten vinder Captains Cup
13/10-22..
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for Captains Cup

Captain


Morten Clausen vinder sin anden sejr i år
6/10-22. Mr. SUPERrunde alias Morten Clausen kunne ikke andet vinde på én af sine store dage - hvor vi også spillede SUPERrunde!
På grund af det truende mørke nåede vi desværre kun 13 spillede huller, og her havde Morten scoret 28 point! Samme score havde Børge Heiberg, men måtte se sig slået på reglen om "sidste 9". Det var Mortens anden sejr i år - han vandt også RBC Heritage tilbage i april måned.
Der deltog ikke færre end 20 spillere i mørket, og der var god stemning ved den efterfølgende spisning. Desuden glædede Captain sig over for en gangs skyld, at være hjemme inden kl. 21.00!
Nærmest flaget konkurrencen foregik kun på Skovens hul 5 og 8, og her var Morten også bedste med et slag ind til kun 1,04 meter fra hullet. Sølle én centimeter længere væk, end Jakob på 3.-pladsen i denne konkurrence! Synd Morten!
På ranglisterne er der tæt kamp om topplaceringerne her mod slutningen af sæsonen. Kun 23 point på Fede X ranglisten skiller nr. 1 fra nr. 3 på listen.
På pengelisten rykkede Morten med ekstra 2,4 millioner ind på 2.-pladsen, med godt 800.000 dollars op til Kim Paasch på førstepladsen.
På putteranglisten er Steen Nybo stadig suveræn, med Erik og Carsten Lund på de næste pladser.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for Forrest Championship

Captain


René Sørensen vinder sin første sejr i år
29/9-22. Den sidste torsdag i september viste sig som en særdeles mørk en af slagsen - på trods af tidlige starter, så lykkedes det os kun at få spillet 16 huller.
At turneringen blev afkortet til 16 huller betød alt for René - han havde nemlig 35 point allerede efter 16 huller og stregede de to sidste. Anderledes var det for Jakob Kristensen og Martin Karkov, som begge var kommet i klubhuset med henholdsvis 38 og 39 point. Begge fik dog barberet 3 og 4 point af scoren, og blev dermed overhalet af René, der var bedst på de sidste 9!
3 spillere delt 4.-pladsen, blandt dem Robin Thybo, som fik bolden nærmest hullet på Ådalen 2 - godt nok kun ind til 6,36 meter. En birdie blev det dog til - flot!
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for Dessert Championship

Captain


Martin Karkov vinder sin anden sejr i år
22/9-22. Med truende skyer og tiltagende mørke blev der kun spillet 16 huller denne torsdag.
Manglen på huller kunne ikke aflæses af vinderscoren - da Martin Karkov med 38 point sikrede sig sin anden sejr i år, foran Robin Thybo, der også havde scorede 38 point.
Det er værd at bemærke, at golfbox ved lige scores, udregner de sidste 9 spillede huller, og ikke som mange tror - scores på bag-9! Både Martin og Robin scorede 16 point på de 7 huller der blev spillet på Ådalen - hertil skulle så lægges de to sidste huller på Sletten, og her var Martin bedst med 5 point, mod Robins 3 point.
Hele 3 spillere delt 3-pladsen, og igen sluttede de tre førende på ranglisterne - Kim, Carsten og Steen uden for top-8!
Nærmest flaget på Sletten hul 9 gik til Peder Clausen, som fik manureret bolden ind til kun 1,18 meter fra hullet.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for Dessert Championship

Captain


Jesper Vohs vinder wire-to-wire
15/9-22. Efter sidste uges KIA Invitational, hvor Jesper fik sejren foræret af sponsor, så satte han i denne uge trumf på og viste at han er brandvarm for tiden.
Trods mørket, nåede alle denne torsdag at spille runden færdig, og Jespers score blev flotte 39 point - tæt fulgt af Kim Paasch og Anders Noe på de næste pladser.
Ikke færre end 22 spillere deltog i denne turnering!
Kim Paasch kom uhyggeligt nær Skoven hul 5 - kun 36 cm fra hullet, og dermed årets næstbedste i denne disciplin.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for Westcoast Masters

Captain


Jesper Vohs vinder KIA Invitational
8/9-22. Vejrudsigten virkede meget truende denne torsdag, og med 5 afbud på dagen, kom tournament director Steen Nybo på overarbejde...
Yderst overraskende var der ikke afbud fra Mr. Vandskræk - Carsten Lund - hvilket nok skyldes turneringens titel, hvor vi havde besøg af brormand Thomas Lund fra KIA Danmark.
Thomas var beskeden nok til at score 36 point, hvilket var rigeligt til at vinde dagens runde. Da Thomas ikke er fuldgyldigt medlem af Inngolf, gik sejren i stedet til Jesper Vohs Nielsen, som scorede 34 point for de 17 huller vi nåede at spille.
Forresten, så var det nu begrænset med regn vi fik - kun lidt i starten, og de sidste huller blev spillet i shorts og korte ærmer! De regntunge skyer betød dog, at mørket faldt på tidligt og vi derfor kun nåede 17 huller.
Rent tidsmæssigt gik det fint for de 3 første bolde, som kom rundt i omkring tre en halv time, medens ankerholdet - den sidste 4-bold, var rundt i sædvanlig Inngolf-tid = 4,5 time! Det kan altså lade sig gøre!
Bemærkelsesværdigt var også, at de spillere, som fører på ranglisterne ikke rigtig kom igang denne torsdag. Carsten Lund sluttede på en delt 9.-plads, medens Steen Nybo sluttede sidst! Steen var dog plaget af, at have været på job - altså rigtig arbejde denne dag, og så en lang dag med masser af afbud, som gjorde han lidt tabte sutten i turneringen.
Nærmest flaget på Skoven hul 5 blev René med 9,41 meter - men flaget stod nu også svært bag venstre bunker.
Thomas Lund havde medbragt klappepræmier - og med 5 afbud, blev det til 3 stk KIA-bolde til hver deltager. Tak Thomas.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for KIA Invitational

Captain


Martin Andersen vinder Made in Himmerland
1/9-22. Kun to uger efter sin seneste sejr på Inngolf tour lykkede det igen Martin at vinde en turnering. Denne gang i beskedne 37 point - en score han delte med Anders Noe og Steen Nybo, men Martin var bedst på de sidste 9 huller og fik dermed sejren.
Det var samtidig en SUPERrunde-torsdag, og dermed også nærmest hullet på alle par-3 huller. Nærmest kom Kristian Dam med 4,67 meter på Ådalen 2.
På trods af en skuffende 9. plads fører Carsten Lund stadig Fede X ranglisten, men kun med sølle 3 point foran Steen Nybo.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for Made in Himmerland

Captain


The Sydfyn Swing
Fra fredag den 26. til 28. august gik turen til Hotel Faaborg Fjord, hvor vi spillede banerne Svendborg, Midtfyn og Faaborg. Med op til 20 deltagere var denne tur én af de bedst besøgte udenbysture i mange år - hvis ikke den mest besøgte?


Resultater og stilling

Captain


Valeur vinder Tour Championship
25/8-22. Denne torsdag blev der spillet slagspil - godt nok fra tee 46 - så det var spændende at se favoritterne boltre sig! Desværre for dem blev det outsiderne der kom til fadet, og Karsten Valeur - Inngolfs Grand Old Man - sikrede sig med en score på 67 slag netto (5 under par) sejren i Tour Championship. Karsten blev tæt forfulgt af andre outsidere, som Morten Clausen, Bo Hansen, Martin Andersen og Jakob Kristensen.
Favoritterne Kim Paasch og Steen Nybo sluttede på beskedne pladser - Carsten Lund var taget til F1-løb i Belgien.
Per Nørsten sikrede sig en ekstra klat dollars med et slag til moderate 8,92 meter til Skovens hul 5!
Trods sit fravære fører Carsten Lund stadig begge ranglister.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for Tour Championship

Captain


Valeur vinder Tour Championship
25/8-22. Denne torsdag blev der spillet slagspil - godt nok fra tee 46 - så det var spændende at se favoritterne boltre sig! Desværre for dem blev det outsiderne der kom til fadet, og Karsten Valeur - Inngolfs Grand Old Man - sikrede sig med en score på 67 slag netto (5 under par)sejren i Tour Championship. Karsten blev tæt forfulgt af andre outsidere, som Morten Clausen, Bo Hansen, Martin Andersen og Jakob Kristensen.
Favoritterne Kim Paasch og Steen Nybo sluttede på beskedne pladser - Carsten Lund var taget til F1-løb i Belgien.
Per Nørsten sikrede sig en ekstra klat dollars med et slag til moderate 8,92 meter til Skovens hul 5!
Trods sit fravær fører Carsten Lund stadig begge ranglister.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for Tour Championship

Captain


Martin Andersen kører i BMW
18/8-22. I BMW Championship lykkedes det Martin Andersen at holde forfølgerne stangen, og dermed sikrede han sig sin første sejr i år.
Martin scorede hele 40 point på dagens runde - og takket være en rigtig god score på Ådalen hvor han hentede 23 point. Dermed var han godt rustet til at tage konkurrencen op på Skoven.
Tre spillere delte 2.-pladsen med 39 point hver. Martin må med skræk have fulgt livescoringen på mobilen, hvor han så Carsten, René og Steen komme rasende op gennem scoretavlen...
Carsten sluttede af med 22 point på bag-ni, medens René måtte nøjes med 21 og Steen 20 point!
Per Nørsten sikrede sig en ekstra klat dollars med et slag til moderate 8,92 meter til Skovens hul 5!
Carsten Lund fører nu begge ranglister, medens Steen har sat sig tungt på putteranglisten.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for WGC - FedEx St. Jude Invitational

Captain


Inngolf vinder KiK Mesterskabsturneringen
Den 16. august deltog Inngolf med 6 mand i Breinholtgård Golf Klubs KiK Mesterskabsturnering - og vi vandt!


Fra Inngolf deltog Jens Laigaard, Børge Heiberg, Karsten Valeur, Erik Pedersen, Steen Nybo og Martin Andersen (Martin var desværre kørt hjem og mangler på billedet!)

Captain


John, Carsten og Jesper vinder holdspillet
11/8-22. For første gang i flere år er det lykkedes at arrangere en holdkonkurrence med mere end to deltagere pr. hold og uden brug af Pedro!
Med 18 deltagere blev det til 6 3-mandshold og hvad der på papiret så ud til at være et outsiderhold, så gjorde holdet bestående af John, Carsten og Jesper alle andres forventninger til skamme...
Jesper og John var på forhånd meget benovet over at skulle ud med Carsten der på det seneste har vist flot spil. Men skæbnen ville det anderledes - Både Jesper og John spillede gude-golf og rundede de første 9 huller med hele 24 point hver, så idolet Carsten kom ikke rigtig til fadet! John scorede hele 44 point, medens Jesper måtte nøjes med 42 point. Hvor det samlet kun var de bedste to scores pr. hul som talte til resultatet, så scorede de to herrer samlet 86 af de vindende 95 point - Carsten bidrog trods alt med 9 point!
Børge Heiberg to sig af nærmest flaget konkurrencen med et slag til 5,39 til Slettens hul 9.
På ranglisterne var der ikke megen rokeren, da der denne uge ikke blev spillet om Fede X point og putts. Carsten fik dog, med sine nye venners hjælp, cementeret sin førsteplads på pengelisten!
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for WGC - FedEx St. Jude Invitational

Captain


Robin vinder sin første sejr i år
4/8-22. Robin Thybo har i år været en sjælden gæst - både som spiller og på podiet, men denne torsdag kom en længe ventet sejr Robins vej. Med en runde i flotte 40 point sikrede han sig sejren foran Johna Sørensen og Carsten Lund i henholdsvis 38 og 36 point.
Ud over sejren tog Robin også for sig i nærmest hullet konkurrencen - hele 3 gange var Robin tættest på! Steen Nybo var dog tættest med 4,63 på Sletten 9 og han sikrede sig dermed ekstra 420.000 US$. Børge Heiberg havde også en enkelt nærmest flaget.
Robin ligger fortsat i den tunge ende af feltet, når vi kigger på ranglisterne med henholdsvis en 15. og 16. plads på henholdsvis Fede X og moneylisten. Kim Paasch fører Fede X listen foran Carsten Lund, medens de to har byttet plads på Money-listen.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for Wyndham Championship

Captain


Steen Nybo igen med fremme
28/7-22. Steen Nybo har i år ikke levet helt op til egne forventninger, men i Rocket Mortage Classeic blev det til en sikker sejr foran et kobbel på tre spillere. Steen sejrede dog med en pæn margen til de tre som var: Jakob Kristensen, Jesper Vohs og John Sørensen.
Jakob var tæt på i mere end én forstand, idet han sendte bolden ind til blot 1,03 meter fra flaget på Skovens hul 5.
Kim Paasch var tilbage fra ferie, men lidt rusten i sit spil. Det rakte til en delt 8. plads. Han topper dog stadig både Fede X og Money listen. Nu er der spillere som nærmer sig 18 spillede runder, hvilket er antallet af runder der tæller til Fede X listen (og puttelisten), så det bliver spændende at se hvordan denne liste udvikler sig...
Med kun 26 putts cementerede Steen sin stilling på putteranglisten - han bliver svær at slå i år - især når Kim får en kold skulder af at slæbe rundt på sin bag...
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for Rocket Mortage Classic

Captain


Martin Karkov får sin første sejr på Inngolf Tour
21/7-22. Martin Karkov har haft en hård start på sæsonen, men i 3M Open klistrede han sig til førstepladsen og fik dermed sin første sejr på Inngolf Tour. Scoren blev på flotte 42 point - tre point foran Kristian Dam på andenpladsen.
På tredjepladsen kom Steen Nybo med 36 point, medens Jan Hegner og Henning Brink delte fjerdepladsen.
Martin var også så heldig at være en af de få der kunne holde bolden på green på Slettens hul 9 og fik bolden til at ligge stille blot 4,12 meter fra hullet. Dermed kom der yderligere 420.000 US$ på kontoen, og dagens samlede præmiehøst lød på 1.890.000 US$.
På trods af ferie til både Kim Paasch og Carsten Lund, holder de sig begge i toppen af ranglisterne. Steen Nybo fik kun hentet lidt i kraft af sin delte fjerdeplads.
På putteranglisten er Steen dog stadig suveræn, og han var i dag den eneste spiller under 30 putts for runden...
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for 3M Open

Captain


Carsten Lund vinder the Open
14/7-22. Carsten Lund er nu ved at genvinde sig tidligere tiders storhed i spillet. Med en suveræn slagspilsrunde i 67 slag (-4) sikrede Carsten sig sin første sejr i år, og så i en major!
Morten Clausen havde noget af et come back i dagens runde - han lagde ud med tre katastrofehuller, og var samlet 6 slag dårligere end handicap - herefter gik det kun fremad og Morten sluttede på andenpladsen - ét slag bedre end handicap!
Claus Jessen havde ikke de store forventninger til dagens runde efter flere ugers ferie uden golf - men i løbet af runden fik han spillet sig varm, og endelige på dagens sidste hul kom der et drømmeslag fra hans hånd. Bolden landede kun 1,94 meter fra hullet på Sletten 9. Flot slag i den stride blæst der herskede på Breinholtgård denne eftermiddag.
Igen holdt Kim Paasch sig tilbage i stillingen, men ligger stadig øverst på både Fede X og Money ranglisterne. Han er dog nu voldsomt truet af Carsten Lund - det er kun håndører der skiller de to. Steen Nybo sluttede på en for ham uvant 15. plads og kan kun lige med det yderste af lillefingerneglen holde sig øverst på puttestatistikken - dog har Carsten Lund samme scoregennemsnit.
Både Kim og Carsten holder ferie næste uge, så måske de vender tilbage til nye udfordringer på ranglisterne?
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for the Open Championship

Captain


Peder Clausens vinder igen igen!
7/7-22. Peder Clausen sikrede sig med 38 point i Genesis Scottish Open en sjælden wire-to-wire sejr på Inngolf Tour. På 2.-pladsen kom Carsten Lund med 36 point.
Peder brugte ikke mindre end 36 puts på sin runde. At vinde med så mange puts i forhold til sin konkurrenter viser bare hvor godt han spiller fra tee til green.
Da der var SUPERrunde og spisning, var der også nærmest flaget på alle par-3 huller. Steen tog sig af de to af de fire huller hvor der var nogen som kom på green. Karsten Valeur tog et enkelt, medens Martin Karkov (igen) sikrede sig lidt håndører til pengelisten - på trods af en placering som næstsidst i det stærke felt.
På trods af en delt 9.-plads holder Kim Paasch sig fortsat øverst på både Fede X og Money ranglisterne. Steen Nybo er nu overgået på begge lister og forvist til en henholdsvis fjerde- og tredjeplads. Steen holder sig dog stadig i front på puttestatistikken - minimalt foran Carsten Lund.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for Genesis Scottish Open

Captain


Peder Clausens vinder igen!
30/6-22. Det er ikke længe siden vi så Peder Clausen tage sin første sejr - og nu er han igen på krigsstien. I årets John Deere Classic, blev det til flotte 41 point, og han snuppede dermed sejren foran "den evige to’er" - Kim Paasch.
Mest bemærkelsesværdigt i dagens runde var, at René i anledning af sin fødselsdag gav øl til alle på 1. tee - nej, endnu mere forunderligt var det, at første bold med Carsten Lund, Per Nørsten og René Sørensen alle tre scorede 37 point og dermed sluttede på en delt 3.-plads. Carsten og René scorede begge flotte 10 point på de sidste tre huller, hvilket betød, at Per måtte betale øl i den bold.
Fødselsdagsbarnet René tog sig i dagens anledning af "nærmest flaget" på Sletten 9.
Kim Paasch har nu taget en solid føring på både Fede X og Money ranglisterne: Nærmeste konkurrent på de lister er Steen Nybo, som i dag blev næstsidst!! Steen holder sig dog stadig i front på puttestatistikken.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for John Deere Classic

Captain


Jan Hegner vinder US Open
16/6-22. Jan Hegner har ikke haft den sæson han drømte om - efter en hård start ser det nu ud til at lysne for vinderen af Inngolf tour 2020. Med en runde i 70 slag, lig med par på Ådalen/Skoven sikrede Jan sig sin første sejr i år. På de næste pladser kom René Sørensen og Karsten Valeur.

René sikrede sig ekstra 600.000 US$ ved at komme tættest på flaget på Skoven 5 - tæt og tæt? Den blev vundet på 6,76 m fra hullet...
Kim Paasch deltog ikke i US Open, men holder sig stadig øverst på både Fede X og money listen. Erik mistede sin plads øverst på puttelisten - det koster at tage på fisketur til Norge.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for US Open

Captain


Kim Paasch vinder udenbysturen...
11/6-22. Desværre kunne udflugten til Horsens Golfklub kun friste 11 spillere. Men dem som kom afsted havde en fin dag med høj sol, og en bane der var helt i top. Svær men uretfærdig.

En anden af klubbens nye medlemmer - Martin Karkov - har ikke helt levet op til sit handicap. I dag blev det dog til en "nærmest flaget" på Slatten 9. Dette slag gave Martin et boost på pengelisten.
Medens det er Kim Paasch der ligger øverst på Fede X og Money ranglisterne, så holder Erik stadig stand på puttestatistikken, hvor han fører suverænt.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup

Captain


Peder Clausens første sejr...
9/6-22. Peder Clausen blev først medlem af Inngolf sidste år, og trods lovende takter gik der mere end et år før han vandt sin første officielle Inngolf Tour titel. I RBC Canadian Open scorede Peder ikke mindre end 41 point - to slag mere end sidste uges vinder Carsten Lund.
En anden af klubbens nye medlemmer - Martin Karkov - har ikke helt levet op til sit handicap. I dag blev det dog til en "nærmest flaget" på Sletten 9. Dette slag gav Martin et boost på pengelisten.
Medens det er Kim Paasch der ligger øverst på Fede X og Money ranglisterne, så holder Erik stadig stand på puttestatistikken, men han deler førstepladsen med Kim og Steen!
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for RBC Canadian Open

Captain


Carsten Lund vinder for første gang i meget lang tid...
2/6-22. Mange opfatter Carsten Lund som en af klubbens mest habile spillere, men han har de senere år levet mere på renomméet end faktiske resultater. Handicappet er gennem tiden kommet på mere end 18 tildelte slag. På den baggrund bliver det heller ikke svært at score 42 point, hvilket rakte til sejren i the Memorial Tournament.
På de næste pladser kom Peder og Steen - også Børge og Erik fik forbedret deres handicap, eller i hvert fald scorede over 36 point.
I kampen om "tættest flaget" var der i dag spil til alle 5 par-3 huller, og her gjorde Jan Hegner sig for en gangs skyld positivt bemærket, ved at tage sig af de tre af hullerne. Nærmest kom Torben Jacobsen dog og scorede ekstra 420.00 US$.
Erik har længe holdt sig i toppen af putteranglisten. Nu kan han se frem til et par ugers ferie, så mon ikke andre vil fravriste ham den placering de næste par uger?
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for the Memorial Tournament

Captain


Kim Paasch på pletten...
26/5-22. Manden med bærebag'en var i særklasse denne torsdag og vandt med hele 5 point ned til andenpladsen. Behøver jeg nævne at det var Steen Nybo?
Det var Kims anden sejr i år!
Med sejren rykkede Kim op på førstepladsen på både Fede X listen og pengelisten - dermed fik Per kun en enkelt uge øverst på ranglisten.  
Dagens absolutte nyhed var Kristian Dams hole in one. På det svære Sletten 9 scorede Kristian et Es - og er dermed sikker på sejren i "Closest to the pin"-konkurrencen. Det er første gang i Inngolfs historie, at et medlem har scoret hole in one på netop dét hul, hvor der spilles "tættest flaget".
Kristian var så venlig at byde alle Inngolfere på en flaskeøl efter runden - tak for det Kristian.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for Charles Schwab Challenge

Captain 
Per Nørsten tager sin første Major, og årets anden sejr...
19/5-22. Som altid når der spilles Majors er der slagspil på menuen, og her gælder det om at holde snuden midt i fairway. Ikke just det spil der kendetegner Per Nørsten, men fuldt fortjent vandt han PGA Championship med suveræne 61 slag netto - ét slag foran Jan, som har været noget væk fra rampelyset i år.
Med sejren rykkede Per op på førsteplads på Fede X listen og skubbede dermed Erik væk fra toppen.
Til gengæld genvandt Erik sin førsteplads på pengelisten, takket være et drømmeslag på Sletten hul 9. Bolden kom til hvile blot 2,48 m fra hullet, og denne præstation blev præmieret med ekstra 600.000 US$ - nok til igen at sætte sig på Money ranking.
Per tager nu en tiltrængt ferie, så det er spændende hvem der tager over efter PGA Champion’en. Erik har også planer om lidt laksefiskeri i Norge, så det kaster ikke mange point og dollars af sig.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for PGA Championship

Captain


Captain vinder for første gang - i år!
12/5-22. Modsat tidligere turneringer, var scoringen minimal denne torsdag, og det udnyttede Captain til at snige sig op på 37 point, hvilket var nok til at dele førstepladsen med Børge Heiberg. Jakob havde dog scoret bedst på de sidste ni, og tog derfor titlen foran en skuffet Børge.
Den som scorede allerbedst på de sidste ni, var Robin Thybo, som gik Sletten i én under par! Robin scorede faktisk 27 point på de sidste huller!!
Dagens heldige slag tilfaldt Claus, der sendte bolden ind til kun 1,48 meter fra hullet på Sletten hul 9.
Erik har været dominerende de seneste uger på alle lister, men nu gik det ikke længere på pengelisten, hvor han blev overhalet af Kim.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for AT&T Byron Nelson

Captain


Kristian Dam er kørende...
5/5-22. Hvis Pers sejr i sidste uge var en overraskelse, så må jeg sige at Kristians sejr denne aften var endnu mere overraskende. Kristian har godt nok været med de fleste gange i år - godt hjulpet af en golfbuggy! Han har dog hver gang været en stor undskyldning for sine manglende præstationer. Og så pludselig slår han til! Godt "gået" Kristian!
I årets 7. spillerunde synes metaltrætheden at melde sig hos favoritterne - Steen var helt væk fra top-10, og Erik der træner flere gange om ugen, kunne kun takke sit heldige slag på Skovens hul 5, at han stadig er minimalt foran Kim på Money-listen.
Eriks fører stadig alle lister og havde samtidig én af dagens bedste putterunder, så han cementerede sin position på putteranglisten.
Dagens mand - foruden Kristian - blev 69,99-årige Karsten Valeur, som sponserede øl til alle i restauranten - og det var ikke flaskeøl!
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for Wells Fargo Championship

Captain


Nør-sten-sikker sejr i Mexico Open
28/4-22. Til manges overraskelse trak Per Nørsten det længste strå og vandt Mexico Open med 37 point - måske ikke overbevisende, men tidens hotte spiller - Miami Erik - kom tæt på til sidst. Når man ser på puttestatistikken, så har Pers lange spille måtte være til UG, for han blev noteret for hele 39 putts. Med så mange putt er det svært at vinde! Men Per gjorde det…
Eriks 2.-plads betyder, at han nu fører alle lister. Erik blev første mand med et puttegennemsnit på under 35 i år!
Hvis Per overraskede med sejren, så var det mindst lige så overraskende, at Morten kunne score nærmest hullet med 3,12 meter fra Slettens hul 9.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for Mexico Open

Captain


Valeur vinder Zurich Classic
21/4-22. Med sejren i Zurich Classic of New Orleans viste Karsten Valeur, at det ikke var nogen tilfældighed han var med fremme i The Masters for et par uger siden. Scoren blev til flotte 41 point - med god afstand til forfølgerne Steen og Kim, der kæmper om førstepladsen på ranglisterne.
I konkurrencen nærmest hullet på Sletten hul 9 kom Torben nærmest med kun 1,16 meter til flaget. Dette var samtidig årets bedste, så lad os se hvor længe Torben kan holde sig på toppen i den disciplin.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for Zurich Classic of New Orleans

Captain


Morten Clausen vinder RBC Heritage
14/4-22. Da denne uges turnering faldt på Skærtorsdag var det tid at komme tidligt ud på banen. Og runden var knap kommet i gang før Mortens brunstbrøl gang på gang gjaldede over Breinholtgårds jorde. FORE - FORE og atter FORE lød det fra Morten. Os der ikke gik i bold med Morten tænkte vores - men stik mod alle forudsigelser, så var kun Mortens advarselsskrig til dem som vovede at nærme sig førstepladsen.
Morten kom rundt i flotte 42 point, foran en skræmt flok på tre spillere, hver i 38 point - Kim, Erik og Carsten.
Morten startede runden uden sin hjertemedicin - men den gode score gav ham åbenbart det kick han havde brug for.
Kim Paasch tog sig af nærmest hullet på Sletten hul 9, med 6,63 meter. Det gav ekstra 420.000 US$ til kontoen - et lille plaster på såret for udlæg for morgenbrød. Tak for det Kim.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for RBC Heritage

Captain


Erik Meincke vinder regnvåd Masters
7/4-22. Steen Nybo er taget på træningslejr i Belek, Tyrkiet, og så var der endelig spænding om hvem der skulle tage sejren i denne uge. Lidt overraskende blev det Erik Meincke, som løb med sejren efter en runde i 63 netto. Det svarer til 6 under par, og lad os håbe det giver lidt på handicappet.
På de næste pladser kom Karsten Valeur og Jakob Kristensen i henholdsvis 65 og 66 slag netto.
Da det var SUPERrunde-torsdag var der også nærmest hullet på ALLE par-3 huller. Åbenbart var det ikke gået op for alle, og der blev kun noteret et resultat på 3 af de 6 par-3 huller på dagens runde. Nærmest kom Kim Paasch med et slag til kun 2,24 meter fra Slettens hul 6. Også John og Jan blev noteret i denne disciplin.
Erik havde selvfølgelig også færrest putts med kun 27 stk. Det har nu bragt ham øverst på puttelisten.
Dagen blev sluttet af med fællesspisning og præmieoverrækkelse i klubhuset.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for Masters

Captain

Kim Paasch vinder Valero Texas Open
31/3-22. Årets første torsdagsturnering blev afviklet i tusmørke, og sidste hold måtte give op efter 17 huller, som dermed blev rundes længde. Synd for nogle - heldigt for andre!
Hele tre spillere delte førstepladsen i 34 point, men da Kim var bedst på de sidste 9 huller tilfaldt førstepladsen ham foran Steen og Peder, der delte andenpladsen.
Steen fik dog lidt trøst, da han scorede nærmest flaget på Skoven 5 med 2,15 meter.
Alle putts er blevet reguleret op, så de gælder for 18 huller. Det er vel unødvendigt at berette, at Steen igen var sikkerheden selv med putteren og nu ligger klart i spidsen af puttestatistikken.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for Valero Texas Open
Captain

Steen Nybo vinder sæsonpræmieren
27/3-22. Sæsonen 2022 startede som altid med en sand tsunami af emails, som skyllede ind i vore mail-boxes. Der er jo også så meget nyt at berette om. Ny pointliste - Fede X Cup - og pengeliste, begge baseret direkte på resultaterne i golfbox.
Sidste års tour-vinder Steen Nybo, har ikke tænkt sig at ligge på den lade side i 22, og han scorede i første runde hele 42 point og sejrede sikkert foran Jakob, der havde 37 point på kortet. På tredjepladsen kom Kim med 35 point, og som endnu noget nyt findes der nu delte placeringer på resultatlisten. Erik og Morgen delte således 4. pladsen i dagens runde.
Tættest på flaget på Skovens hul 5 kom Peder Clausen med 3,48 meter.
Også på putteranglisten gør Steen sig bemærket efter en runde med kun 27 putt.
Resultater og stilling | Money list | Fede X Cup
Resultat og hulstatistik for WGC Dell Technologies Match Play

Captain


Referat fra Generalforsamling
27/1-20. Generalforsamlingen 2022 blev afholdt som et online-møde, og der var god deltagelse - mange havde konen med i baggrundes med på en lytter!
Du kan finde Captains beretning og referatet fra generalforsamlingen her:
Generalforsamling 2021 »