Forside | Klubben | The Inngolf Tour | Leaderboard  

Turneringsbestemmelser


Mødetid Alle skal være klar på spilletidspunktet som anført på matchplanen.

Scorekort

Der anvendes normalt BGK scorekort. Ud over antal slag og stablefordpoint, noteres antal puts på hvert hul. Hvis der ikke kan opnås stablefordpoint, samles bolden op og der noteres 3 puts. Det er spillerens eget ansvar at påføre korrekt handicap og antal tildelte slag. Påføres for mange tildelte slag, diskvalificeres spilleren.

I nogle matcher føres ligeledes et holdscorekort, hvor holdets 3 bedste stablefordscores på hvert enkelt hul tæller. Holdscorekortet skal stemme overens med de individuelle scorekort.
Hvis man går i 3-bold, deltager Pedro som 4. mand. Pedro får altid 2 point på par 4 huller, og 1 point på par 3 og par 5 huller.


Tættest flaget

I samtlige Inngolf matcher, spilles der tættest flaget på et af par 3 hullerne. Første hold på hullet medbringer målebånd (til tvivlstilfælde). Tætteste bold på hullet noteres på seddel (for de følgende hold) og på eget scorekort. Der er kun præmie til spilleren tættest på hullet. Sidste hold husker målebånd (afleveres på skranken i lobbyen).

På Breinholtgård er det primært Skovens hul 5, ellers Slettens hul 9 (hvis der spilles Sletten-Ådalen), eller Ådalens hul 2 (hvis der spilles 9 huller Ådalen).

På dage hvor der er superrunde er der nærmest flaget på alle par 3 huller – kun den spiller der kommer nærmest af alle får præmie! De øvrige hulvindere præmieres med 100.000 US$ til pengelisten.

På udenbys baner fastlægger Matchkomiteen hvilke huller der anvendes.

Lige scores

Afgørelserne gælder både for pengepræmier og point.

Slagspil: Laveste Hcp. - ellers bedste scores på de sidste 9, 6, 3, 2 og 1.

Stableford: Laveste Hcp. – ellers flest point på de sidste 9, 6, 3, 2 og 1.


Inngolf Ranking Ved lige mange point - placering efter flest 1. pladser.

Money List Ved lige mange indtjente $ - afgøres placering efter flest 1. pladser.

(Senest opdateret på generalforsamlingen 2013)