Nyheder

• Høj sol – lave scores… »
2/6-11. Kristi Himmelfarts dag blev en rigtig flot dag med masser af sol og næsten ingen vind. Helt perfekt til endelig at levere en god score – og da, greens nu endelig er ved at komme op på tidligere års niveau, så manglede man kun at få sit eget spil med op… Takken for at slæbe en godt muggen Webmaster rundt på banen denne skønne dag, var selvfølgelig at jeg også ”vandt” lodtrækningen om at være dagens skribent! Mine to medspillere gav dog ikke anledning til mange skriverier – der var meget langt mellem snapsene! Men vi hyggede os – trods alt. At vi så spillede fra blå tee gjorde kun skuffelsen over de dårlige scores så meget større – det er åbenbart ikke længden det kommer an på… Dagens gæstespiller – Dahl Junior – var tæt på at løbe med førstepræmien, men det satte Brian, Børge og undertegnede en stopper for. Med scores i henholdsvis 35, 35 (synd at Børge ikke har et lavere handicap) og 34 point henviste vi Nikolaj til 4.-pladsen. Alt i alt en skøn dag på golfbanen – vi ses på næste torsdag. Undskyld glemte lige at nævne at jeg snuppede nærmest flaget fra Børge på skovens hul 5. Børge havde skrevet sig på med 8 meter-og-et-eller-andet. Det forbedrede undertegnede til 3,47. Ja, det blev en Memorial-day!
Jakob

• Udenbystur Benniksgaard »
22/5-11. Torsdag den 19/5 gik årets første udenbys matchtur til det smukt beliggende Benniksgaard, ved Flensborg Fjord. Carsten Dahl stod for arrangementet med lidt hjælp fra den øvrige matchkomité. Godt job Carsten - alt klappede. Også tak til vor fotograf Carsten Lund for de fine billeder. Savnet var Per Nørsten og John ”Wayne” Sørensen, der desværre måtte melde fra på grund af sygdom og skader.
Tak til Hans Martin for at træde til som substitut, og tak fordi du holdt ”lidt igen” J. Matchen på 36 huller Stableford blev fint afviklet. Banen var i fin stand, men på bagni, var der nogle specielle huller. Specielt hul 13 trak tænder ud. Med en lille sø foran teestedet, et drive hvor man ikke kunne se landingsområdet, en mark med geder og en Isotop der stjal rigtig mange af vores bolde. Vi gik de første 18 huller og havde buggies de sidste 18. Det var udmærket, selv om der var enkelte der peb når bakkerne skulle forceres på gåben. Med et godt udlæg af Torben, Bo, Jens og Karsten Valeur, udgjorde de 4 førerbolden til 2 runde. Men at det kan være svært at holde sammen på det i finalerunden, har mange golfspillere måttet sande. Slutresultatet kan du se under leaderboard. Tak til alle for en dejlig tur og tak til vore sponsorer for hjælp med præmier.
Specielt Jakobs præmie til de to dårligst placerede... Her må Jesper da kunne drage nytte af instruktionsbogen og dens øvelser. Måske skal vi overveje at finde en optiker som sponsor næste gang, så han måske kan finde sin bold, når han har slået den 20 meter frem ad fairway :-).
JJJ
B
ørge

• De blege ben luftes »
12/5-11. The Players Championship. En herlig solbeskinnet dag til en runde golf. Det glæder mig at se at vi er nogle der er glade for at sommeren er kommet til Danmark. Så kan lufte vores blege ben i et par shorts. Trods en lidt nervøs start, kommer "førerbolden" (af andre kaldet "første bold" :-)) godt fra land. Erik. P ligger bedst da vi runder, skarp forfulgt af undertegnede, Carsten L. og Robin på de næste pladser. Trods et skidt drive der lige kommer over dame tee på sletten 5, kommer Erik fornuftigt igennem runden. Der er ingen i "førerbolden" der kan følge undertegnede da han rykker på de sidste 3 huller. Trods det bliver det kun til en andenplads da Børge absolut skulle gå runden i 34 point - det samme som jeg. Men da han har et lavere hcp., vinder kan :-). Alt i alt en god dag. Ser frem til årets første udenbys match.
Bo

• Robin laver "dameøl" »
5/5-11. Under matchen 5. maj skete det mege
t sjældne at Robin lavede dameøl, dette nok hidtil usete fænomen forhindrede dog ikke en middelmådigt spillende Robin i at indtage 3. pladsen med et meget respektabel runde i netto 74. Dagens match foregik som slagspil fra gul tee og det passede åbenbart ikke Webmaster som suverænt indtog sidstepladsen i netto 89 slag (men set positivt på det, så vandt han dog - fra bunden :-)). Matchen blev vundet i en flot netto 67 af Kristian P. Dagen var ikke varm men vejret var fornuftigt og vi havde i alt 13 spillere (1 gæst) på banen fordelt på 4 bolde.
Carsten L.

• Webmaster tilbage »
4/5-11. Jeg beklager at hjemmesiden har stået stille så længe, men nu er jeg tilbage og vil begynde at opdatere og skrive nyheder som aftalt på generalforsamlingen.
Carsten L.

• Nu skal vi heldigvis snart i gang! »
28/2-11. Sæsonen nærmer sig og den nye Tourplan er klar. Vi starter igen i år med nogle Preseason søndags matcher, så vi kan få vinterrusten ud af kroppen. Første Preseason match er søndag 13. marts kl. 10.00 og vi håber på et stort fremmøde. Klubben har i år optaget 5 nye medlemmer og disse skal hilses velkommen på behørig vis. Vel mødt...

• Generalforsamling 2011
27/1-11. Efter en vel overstået Generalforsamling, har vi skrevet referat og lagt det på siden sammen med Captains beretning. Til Generalforsamlingen var der 12 fremmødte som stemte om diverse forslag og diskuterede den nye sæson. Læs mere her.
Captain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inngolf - Nyheder