Nyheder
 

 Kolding turen - endnu en fantastisk udenbystur »
10/7-12. Greenfee nr. 1 – er en god ting! Sidste udenbys tur i år er netop overstået – og igen har det været en fantastisk tur. Billig tur – på grund af Greenfee nr. 1. 19 mand stod klar ved Brugsen i Tarp, hvor vi, efter rundstykker, drog af sted mod Kolding. Ankomst lidt over 7 – god tid til opvarmning, briefing og udlevering af scorekort ved Carsten Dahl. Første hold klar på teestedet kl. 8.00 – hvor en velpræpareret bane mødte os med nogle lynhurtige og ulæselige greens :-). En formiddag med Bestball. Stor jævnbyrdighed – dog Børge og Pedro (nyt medlem i klubben) – en snudespids foran os andre. Klubbens restaurant stod klar med Burgere og fritter – lækkert – og en hel del øl til at skylle ned med – da sidste bold kom ind.

2. runde – eftermiddagsrunden – Individuel Stableford. Første bold kl. 14 og så fremdeles. Nu kendte vi jo banen, hvorfor scores burde have været høje – men nej greens var stadig lynhurtige og ulæselige J Torben J. fik en 3. Plads, Jesper en 2. Plads – efter i øvrigt en forrygende bag-ni  og undertegnede tog 1. Pladsen. I øvrigt var der tættest flaget på alle par 3 huller samt længste drive på hul 10. Disse resultater samt øvrige resultater kan læses på hjemmesiden. Restauranten stod igen klar da vi kom ind; Med stegt flæsk, nye kartofler og persillesovs. Simpelthen helt fantastisk – supervenligt og smilende personale – bare perfekt. Efter middagen forestod Jesper og Carsten D. præmieoverrækkelsen. Der var denne gang et overflod af gaver – TAK til sponsorerne – som alle blev nævnt. I skal vide, at det er noget vi sætter stor pris på. Herefter godt trætte hjemad igen – hvor vi ankom en gang ud på aften. En uforglemmeligt indtryk fra banen – 'Killerbakken' mellem 16. green og 17. teested.

Tak til alle for at gøre det til en fantastisk og uforglemmelig dag.

Robin Thybo
Captain

 

• Årets udlandstur går igen til Belek »
14/7-12. Så er Årets Udlandstur bestilt og booket – samt programmet fastlagt! Turen går igen i år til Belek i Tyrkiet i perioden 1. til 5. november. Belek er en by i Tyrkiet, som udelukkende er bygget op om golf – 14-15 baner i alt ved siden af hinanden. Denne gang har vi valgt et andet hotel end sidst – nemlig Cornelia DeLuxe Resort:  http://www.corneliaresort.com/. Her er der tale om et 5+ * hotel med al den luksus der kan forlanges – og ikke mindst Ultra All Inclusive. Vi har i år valgt at opgradere en smule – fra et 5* hotel til et 5+* - hvad det så end betyder. Rejsebureauet har oplyst, at hotellet er bedre i år end sidste år, hvilket er svært at forestille sig. Da vi for andet år i træk har booket hos samme bureau – har de ligeledes valgt at opgradere os til VIP's – helt fantastisk. Grundet billigere flybilletter er turen så til gengæld en smule billigere – ca. kr. 6.000,00 pr. næse + kørsel til lufthavnen. Vi er 11 tilmeldte, hvilket er det største antal nogensinde. Det gør det dejligt at arrangere, at så mange bakker op om det. Udover en masse hygge og godt socialt samvær, skal vi selvfølgelig spille golf. Belek er jo kendt for deres mange enestående golfbaner og i år spiller vi følgende baner:

Cornelia Faldo http://www.corneliaresort.com/golf/golfeng.html, National Golf Club http://www.nationalturkey.com/ (vært ved Ladies European Tour 2010-2012 og som vi i øvrigt også spillede sidste år) og Carya Golf Club. http://www.caryagolf.com/.

Alt er booket og vi er alle – tror jeg – fuldstændig klar til at tage af sted. Vel mødt.
Torben og Robin

Tourarrangører

 

• Første halvdel af sæsonen allerede gået »
13/7-12. Forårssæsonen er forbi, og der kan være anledning til at se lidt tilbage. Tidsbestilling indebærer såvel fordele som ulemper. Efter en lidt startproblemer, som især Jakob har måttet døje en del med, ser tidsbestillingen nu ud til at fungere ok. Den helt store ulempe ved tidsbestillingen er, at en betydelig del af det sociale før og efter matcherne er væk. Godt ser det dog også ud til at være, for den gennemsnitlige deltagelse er noget større i år. Det gennemsnitlige fremmøder er meget tæt på 16, så det er blevet sværere at komme i præmierækken. Selv om der er stort fremmøde, ville det dog være dejligt at se mere til Finn, Jens, Henning N, Hans Martin og Steen, som det kun er lykkedes for, at komme til mindre end halvdelen af matcherne. (Er det mon noget med, at arbejdet tager for stor en del af fritiden?). Vores kaptajn fører sig igen, i fravær af Brian,  frem og har lagt sig i spidsen. Dog ikke mere, end han burde kunne hentes. Så det er med at hænge i., hvis ikke alle pokalerne igen skal havne på Kvaglundvej. Nogle af de nye medlemmer, Ole, Hans Martin og Poul, har tydeligvis forstået budskabet om at holde sig lidt tilbage – man ikke Jan, som ihærdigt forsøger at gøre Robin førerpladsen stridig. Morten følger pænt efter – det hjælper lidt  når man møder hver gang der er mulighed for det. Endelig er der grund til at takke Jakob for hans matchledelse, Carsten D. for planlægning af udenbys ture, Carsten L. for hurtige opdateringer af hjemmesiden og ”måske” Morten for at passe superrunden. Nu skal en del af os på ferie, men vi kan allerede se frem til mange nye matcher efter sommerferien.

God sommer.
Per N.

• Det var så april »
26/4-12.
Den første måned af en blændende InnGolf-sæson 2012 er vel overstået og kampen om penge, point og puts er i fuld gang. Der har været god tilslutning til de fleste turneringer og efter en del begyndervanskeligheder så er tilmelding og oprettelse af starttider kommet ind i en god gænge. Rent vejrmæssigt har vi haft hæderligt vejr, lidt rigelig modvind og kun enkelte byger. Aprils sidste turnering blev vundet af Karsten Valeur med en flot score på 39 point - og det med kun 5 jern i bag'en! Godt nok fra rød tee, men alligevel. Tillykke Karsten. Dagens slag stod Carsten Dahl for - fra dyb rough på Ådalens hul 5 holede Carsten fra ca. 100 meter og scorede en for ham meget sjælden eagle! Karsten topper efter sejren i Zürich Classic både penge- og pointlisten, men kunne ikke hente Jakob, der fortsat fører puttestatistikken.

Nu kan vi se frem til næste måneds golf med udenbystur til Vejle og masser af hyggegolf.
Jakob

• Sæsonpræmiere 2012 »
20/3-12.
Vi har sæsonpremiere 2012 torsdag d. 29. marts med Shell Houston Open. Michael Klose reserverer først for Klubber i klubben fra d. 1. April (alle sløjfer åbner 31. Marts). Så derfor - skynd dig ind og meld dig til - vi starter allerede fra kl. 16.00 og ikke som der står i turneringsoversigten kl. 16.15

Må to-puttene være med dig..... (OBS. Tilmelding via Golfbox)
Jakob

• Velkommen til golfåret 2012 i Inngolf »
7/3-12. Så skydes den nye sæson i gang på søndag d. 11.3.2012 kl. 10.15 med første warm-up-match. Det ser ud til at blive dejligt vejr :-). Indtil nu er otte tilmeldt, og du kan stadig nå det! Tilmeld via Golfbox. Husk at der spilles fra måtter - og om det er til Vinter- eller sommergreens er helt op til vejret.

Vel mødt - og god match
Captain

• Referat fra Generalforsamling »
1/3-12. Så er årets generalforsamling overstået og du kan her finde både Captains Beretning 2011 samt Referat Generalforsamling 2012. Se mere her: Generalforsamling 2012
Carsten L.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inngolf - Nyheder